Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,57 | 71.043 | 387 | 183,00 | 184,00 | 0,55% |
Čini se da ljudi kuže neke stvari pa je oporavak brz, Netko skuži prije, netko kasnije a netko nikada. Sretno.
Bit će još oscilacija glede ERE ali po meni on bi se trebao "doseliti" u granice prije divke.
..iskreno..da i mene ovo srozavanje ćudi!? Vaši dojmovi?
Meni liči na pravo silovanje da se eruši. Ne vjerujem da se prodaje bez velikuh gubitaka, zato je veoma čudno za takvu firmu.
Meni se ćini ..pošto tu nisu neke velike transakcije da nekima odgovara da se spusti ispod 1000 kn pa onda kupnja. A kupnja bi bila pokazatelj nekih novih trendova sa ERNT. Jer nikako ne vjerujem da takva firma-dionica može biti na takvoj razini nekih duhova od firmi..a koja rastu..pa malo stanu pa opet rastu.
Da da znam da je ZG burza pravi horror![emo_beztona]
koliko je tu kes ostalo po dionici i koji je to veliki posao dobio Erikson zadnje vrijeme osim sto je dobio gro radnika od HT-a
ovi tuku po kupnji kao rusija po ISIL-u, ne ostane kamen na kamenu
a kad pogledaš top 10 moral pada još i više, čak 4 ih prodaje u zadnjih mjesec dana, a nitko ne kupuje [emo_vrtimise]
Novi ugovor Ericssona Nikole Tesle i HT Eroneta
Ericssonove inovacije ubrzavaju masovno usvajanje IoT
Ericsson Nikola Tesla modernizira operativno-komunikacijske centre MUP-a
Novo rješenje za hitne pozive 112 za Crnu Goru
A dionice..pljus..pljus. Naravno to je normalno…jer samo VELIKI poslovi dižu dionicu…:) Ali postoji i stagniranja zar ne?
Da ne nabrajam ali neke dionice “duhovi” skaču i skaču ili u najgorem slučaju stagniraju. Draga naša burza[emo_vrtimise]
Ova dionica nekako dise svakih 3 godine. Kad pogledam povijest od kad sam ja unutra, kupljeno 2011 po 1650, godinu dana nakon toga je pala na 870. Nisam se tada zabrinjavao, necu ni sada kad mi je prosjek 1550. Istina bolje su izgledali prije, al opet tko zna sto buducnost nosi, mozda se opet vrate na 1650 za 3 godine :), treba bit optimistican, uostalom dobit od dividende od 940 kuna (po dionici) u 5 godina nije malo. Da se podsjetimo prosle godine je bila na 1659, tako nekako mi se cini da se povijest ponavlja, nadam se samo da ce pljusnut jos malo, pa da smanjimo prosjek 😛
A dionice..pljus..pljus. Naravno to je normalno…jer samo VELIKI poslovi dižu dionicu…:)
Cijena će oscilirati sve dok se društvo u TOP 10 (prvenstveno PBZ) bude prodavalo.Kad se ispušu možemo očekivati nekakav rast do tada možemo samo promatrati.