Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 182,26 | 127.034 | 697 | 182,00 | 183,50 | -0,82% |
A ovdje postoji još jedan gadan problem raste zaduženost (i to da bi isplatitili dividendu).
Ovo sam zaboravio komentirati ERO diže kredite da bi isplatio dividende.[emo_smijeh] Ceha budi ozbiljan. Takve izjave predstavljaju ogromno neznanje ili drukanje.[emo_palacd] Kako bilo nije dobro.
ups imaš pravo zaletio sam se [emo_smijeh], tako to biva kad se malo previše gledaju koeficijenti [emo_smijeh], a ne stvarne cifre koje stoje iza toga
jeb.. pao im kapital naravno da će rast zaduženost ako je dug ostao približno isti (dugoročni nešto veći a kratkoročni nešto manji)
Pozdrav, pitanje svima, prvi put očekujem dividendu od ERNT, znam da sam AD Plastiku morao slati e-mailom podatke o tekućem računu, treba li isto tako javiti i za ERNT ili će ići automatski isplata preko podataka u SKDD-u?
Ja prvi puta nakon dosta godina ne ocekujem dividendu jer sam sve prodala.
a ako se ne varam stizala je direktno preko skdd, nikakav mail u ericsson nisam slala
Ja prvi puta nakon dosta godina ne ocekujem dividendu jer sam sve prodala.
a ako se ne varam stizala je direktno preko skdd, nikakav mail u ericsson nisam slala
Zahvaljujem!
nažalost, očekivani scenario se ipak događa. ex day prošao, novaca sve manje, velikih poslova nema, bid se drastično prorijedio, cijena klizi, klizi,….
nažalost, očekivani scenario se ipak događa. ex day prošao, novaca sve manje, velikih poslova nema, bid se drastično prorijedio, cijena klizi, klizi,….
kolega
ja sam svoje prodao prošle godine prvi dan, nakon ex div daya. 320+1315 cca na što su me “jaki” dioničari napali drvljem i kamenjem pošto sam izjavio da očekujem tobogan! inače, nekoliko puta ulazio i izlazio van, dok neki nisu ni znali da je ernt na burzi. 2002/03 ako se dobro sjećam, prvi put!
nije mi jasno kako netko ne želi vidjeti da je dionica precijenjena, i neće je prodati! kao da sjedneš u auto za koji ne znaš kad će se pokvariti!
imam spemnu lijepu količinu keša i čekam!
p.s. kolega idvi je na to upozoravao!
kolega
ja sam svoje prodao prošle godine prvi dan, nakon ex div daya. 320+1315 cca na što su me "jaki" dioničari napali drvljem i kamenjem pošto sam izjavio da očekujem tobogan! inače, nekoliko puta ulazio i izlazio van, dok neki nisu ni znali da je ernt na burzi. 2002/03 ako se dobro sjećam, prvi put!
nije mi jasno kako netko ne želi vidjeti da je dionica precijenjena, i neće je prodati! kao da sjedneš u auto za koji ne znaš kad će se pokvariti!
imam spemnu lijepu količinu keša i čekam!
p.s. kolega idvi je na to upozoravao!
PS: no nebi se bunio da na kratko dođe do 900 i da tamo kupim još koju dekadu komada.
sjela dividenda 😉