ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
184,61
28.800
156
183,50
184,50
-0,54%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zaista mi nije jasno kada visim na tasku onaj lik koji proda sada 3 dionice po 1330 🙁 pa zar ti ljudi ne prate trendove, zar ne znaju da će prije d dana sigurno biti viša ? sada će mi pametnjakovići lupati minuse, njima samo poručujem da je rast cijene prije d dana bio od početka ove dionice 100 postotan, pa onda ukoliko i ne znate ništa o financijama, planovima onda barem možete pratiti trend i to trend prije fucking d dana !!!! nevjerovatno
[A možda navlači, zar ti kolega to nije palo na pamet 🙂 ? /quote]

A možda navlači 🙂 ?

Zaista mi nije jasno kada visim na tasku onaj lik koji proda sada 3 dionice po 1330 🙁 pa zar ti ljudi ne prate trendove, zar ne znaju da će prije d dana sigurno biti viša ? sada će mi pametnjakovići lupati minuse, njima samo poručujem da je rast cijene prije d dana bio od početka ove dionice 100 postotan, pa onda ukoliko i ne znate ništa o financijama, planovima onda barem možete pratiti trend i to trend prije fucking d dana !!!! nevjerovatno

čemu sekiracija? nije to vaš novac da se sekirate, pogotovo ako “znate da će to rasti”.

možda misli da ove godine neće rasti… nije svaka godina ista, puno faktora utječe!
možda navlači?
možda zna da će rasti, ali zna da će nešto drugo više rasti, pa prodaje da pređe u drugu poziciju?
možda…

ima tih “možda” jako puno…

iščekivanje?[emo_beztona]

…izgleda da prema zadnjim kretanjima na burzi ništa od dana “D” na 1440,00kn.

…no comments[emo_zacudjen]

Kako to da nitko ne komentira izvješče za prvi kvartal?

manji prihod, veći troškovi osoblja, manja dobit (izgleda da im ona tvrtka s HT baš i nije sjela najbolje)

Ako vam je promaklo:

U izvješću Ericssona Nikole Tesle navodi se i da pravo na dividendu u ukupnom iznosu od 90 kuna po dionici – 20 kuna redovna i 70 kuna izvanredna dividenda – imaju dioničari koji će na dan 9. lipnja imati na računu vrijednosnih papira u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu upisane dionice Društva.

Prvi dan od kojeg se dionicom trguje bez prava na dividendu (ex dividend date) je 8. lipnja, a dividenda će se isplatiti 19. lipnja.

Nezadovoljnih uvijek ima, ali kako sam davno izašao iz Belja godit će mi nekoliko tisućica dividende za razliku od tisuću želja i očekivanja kod Tode.

vidim da ni 90 kuna dividenduše više ne drži vodu, skoro nestalo kupnje

Što se to novo dogodilo danas??? Čemu tolika rasprodaja? Navlačenje ili se nešto jučer desilo?

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close