ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 11:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,83
22.060
120
183,00
184,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da li je neko dobio potvrdu od SKDD o visini isplaćene dividende i o visini poreza koji je obračunat i naplaćen? Ja još nisam dobio ništa. Zar nije već trebalo doći? Do 28 treba predati za povrat. Hvala.

neće uvijek biti ovako.

Da li je neko dobio potvrdu od SKDD o visini isplaćene dividende i o visini poreza koji je obračunat i naplaćen? Ja još nisam dobio ništa. Zar nije već trebalo doći? Do 28 treba predati za povrat. Hvala.

pa skini si sam sa skdd, napravi si profil s podacima i online si skineš da ne čekaš poštara [emo_cool]

https://www.skdd.hr/portal/f?p=100:101

Ja sam dobio, porez su Vam uzeli 12% plus prirez bez obzira koliki ste dobili iznos dividende(a to za 12% znate i bez mog pisanja)

ako imate samo plaću i dividendu do 12000, isplati vam se prijaviti porez jer ćete porez od dividende dobiti natrag (osim u slučaju da ulazite u 40% poreza na dohodak)

A što ako imaš dividendu preko 12.000, a plaću imaš isključivo u inozemstvu (nije evidentirano u HR)?

obratite se poreznom savjetniku.

na asku do 1400 kn je već par dana rupa…sprema li se čišćenje do 1400 kn?

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Stvar je vrlo jednostavna,ljudi raspolažu informacijama koje ćemo mi saznati nakon izvješća i imaju krug fore pred nama.Mi se možemo samo pouzdat u dešifriranje dimnih signala (odnos ponuda-potražnja),i paziti da ne završimo u toru za šišanje ovčica!

Stvar je vrlo jednostavna,ljudi raspolažu informacijama koje ćemo mi saznati nakon izvješća i imaju krug fore pred nama.Mi se možemo samo pouzdat u dešifriranje dimnih signala (odnos ponuda-potražnja),i paziti da ne završimo u toru za šišanje ovčica!

Što nije to ilegalno?

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

hm, ovaj rast izgleda mi kao pogurivanje drugih da skidaju dionice s prodaje jer veći nalozi ne kupuju nego čuče niže na kupnji… možda izvješće i ne bude baš sjajno kako očekujemo??

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

I tad se svi grohotom nasmijaše!!Poštovanje gospon Skylab ali mislim da ste predugo na ovom forumu a da bi se nečemu ćudili.Največe zarade na našoj burzi ostvaruju se putem insajderskih informacija i raznih tipova navlakuša i drukanja.Dali je to legalno?Kod nas da,kao i sav drugi lopovluk!

hm, ovaj rast izgleda mi kao pogurivanje drugih da skidaju dionice s prodaje jer veći nalozi ne kupuju nego čuče niže na kupnji… možda izvješće i ne bude baš sjajno kako očekujemo??
[/quote]Svaki izvještaj sa plusom i davanje dividende je dobar. U ovakva vremena isplaćivati svake godine barem 10% dividende je premija. ERO je zakon, a vi drukajte-mislim pišite što hoćete

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close