Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,05 | 41.186 | 225 | 181,00 | 184,00 | -1,09% |
Obavijest o stjecanju vlastitih dionica
04/12/2014 Kategorija: Investitori
Dioničko društvo Ericsson Nikola Tesla sa sjedištem u Zagrebu, Krapinska 45, objavljuje da je steklo 576 vlastitih dionica na dan 1. prosinca 2014. godine te 100 vlastitih dionica na dan 03. prosinca 2014., što ukupno predstavlja 0,05% temeljnog kapitala Društva.
kao i adpl, neizgleda bas najbolje ernt,
kada krene likvidacija i okrene se sentiment,
1100kn izgleda vrlo vjerojatno.
Ajde kolega..objasni ti nama naivcima kava likvidacija? Misliš rešetanje ili nešto trece.??
Jer stvarno su ti u Tesli neki …da ne velim idioti kad zapošljavaju ljude ilti novu radnu snagu a idu u likvidaciju.?? Cudne stvari.
de ero ispod 900 nije nagovor na kupnju ni prodaju ali posto se sve ovo dogada sa rusijom i pad prihoda nemam na m nego ispod 900 nije nagovor na kupnju ni prodaju iste
Da li tko zna kada je godisnje izvjesce za eru ? Obicno dolazi u veljaci. Onda bumo znali na cemu smo.
Sigurno su radili za žvake i bonbone? Stvara li se kakva pretpostavka za veće poslove?
Ne morate podnositi prijavu za povrat poreza(ako ste dobili preko 12000 kuna) umjesto da mi vrate porez 1440 kuna ispada da sam dužan još skoro 8000 kuna
Ne morate podnositi prijavu za povrat poreza(ako ste dobili preko 12000 kuna) umjesto da mi vrate porez 1440 kuna ispada da sam dužan još skoro 8000 kuna
to zavisi koju plaću imaš, u koji porezni razred upadaš. 24 ili 40%, kolike su ti olakšice ako ih imaš(dijete, žena…)