ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 13:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,05
41.186
225
181,00
184,00
-1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Obavijest o stjecanju vlastitih dionica
04/12/2014 Kategorija: Investitori
Dioničko društvo Ericsson Nikola Tesla sa sjedištem u Zagrebu, Krapinska 45, objavljuje da je steklo 576 vlastitih dionica na dan 1. prosinca 2014. godine te 100 vlastitih dionica na dan 03. prosinca 2014., što ukupno predstavlja 0,05% temeljnog kapitala Društva.

kao i adpl, neizgleda bas najbolje ernt,
kada krene likvidacija i okrene se sentiment,
1100kn izgleda vrlo vjerojatno.

Ajde kolega..objasni ti nama naivcima kava likvidacija? Misliš rešetanje ili nešto trece.??
Jer stvarno su ti u Tesli neki …da ne velim idioti kad zapošljavaju ljude ilti novu radnu snagu a idu u likvidaciju.?? Cudne stvari.

de ero ispod 900 nije nagovor na kupnju ni prodaju ali posto se sve ovo dogada sa rusijom i pad prihoda nemam na m nego ispod 900 nije nagovor na kupnju ni prodaju iste

Sta opravdava ovako visoku cijenu dionice , kad znamo da je rubalj pao u god dana vise od 50%

Zar ide PSN? cNeispunjena očekivanja a kešš treba?

neće uvijek biti ovako.

Naplata nije u Rubljama, samo dolorii

neće uvijek biti ovako.

Kao što ste primijetili..već viđen scenario!

Da li tko zna kada je godisnje izvjesce za eru ? Obicno dolazi u veljaci. Onda bumo znali na cemu smo.

13.o2.

ENT pomogao da Crnogorci dostignu 300 Mb/s

Sigurno su radili za žvake i bonbone? Stvara li se kakva pretpostavka za veće poslove?

neće uvijek biti ovako.

Ne morate podnositi prijavu za povrat poreza(ako ste dobili preko 12000 kuna) umjesto da mi vrate porez 1440 kuna ispada da sam dužan još skoro 8000 kuna

Ne morate podnositi prijavu za povrat poreza(ako ste dobili preko 12000 kuna) umjesto da mi vrate porez 1440 kuna ispada da sam dužan još skoro 8000 kuna

to zavisi koju plaću imaš, u koji porezni razred upadaš. 24 ili 40%, kolike su ti olakšice ako ih imaš(dijete, žena…)

New Report

Close