ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.12.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,80
47.164
258
182,50
183,00
-0,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ni u kojem slućaju te neću nazvati "trollom" dapaće i dalje te poštujem ali daj onako "razložno" objasni samo ovo:
"Točnije razlika između tržišne i knjigovodstvene vrijednosti je nevjerovatnih 84,6 % "! Preneseno iz "ERNT-R-A FUNDAMENTALNA ANALIZA".
Koja dionica na našem tržištu ima slićan postotak.

Vjerojatno nema niti jedna slican postotak zato sto nema drugih firmi u drzavi koje su u stanju prodati pamet rusima za milijardu kuna. Druge imaju veliku knjigovodstvenu vrijednost prije svega zbog nekretnina i zemljista a vec smo ranije ustanovili da se pamet ne vodi u knjigama, na nju se ne moze staviti procjena knjigovodstvene vrijednosti (iako postoji procjena, 2 marke kilo mozga).

Imam dionice i zelim ih kupiti jos po sto nizoj cijeni, zato mi nije jasno zasto uopce ista pisem na ovoj temi.
[/quote]

Rusima? rekao si Rusima..samo ne to i to sada kad rade embargo na EU..odu naši mozgovi..da ali kamo? EU boli briga za naš mozak a koliko oni kuže a i vide iz priloženog (države)mi i nemamo mozgove. Sve neki čudan materijal.
Vjerujem da ERNT tu ne spada..mislim njihovi mozgovi.

@Fantom
Može biti i posao od 5 milijardi kn,to ne znači ništa.Jedino što bi dioničare trebalo zanimati u ovakvoj firmi jest kolika je DOBIT.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

nešto mi loše pratite što se zbiva

i ova priča je gotova, sad samo ostaje da se vidi tko je spušio HT ili Ero (mada može biti da i jedni i drugi budu na dobitku)

http://www.seebiz.eu/ericsson-nt-preuzeo-ht-ovu-tehnolosku-jedinicu-za-izgradnju-i-odrzavanje/ar-93382/

Nitko ne puši, tj. zašto bi HT svoje dao drugima osim da uštedi, a ni Ero se nebi nečega primio a da tu ne zarađuje. Ili će Ero taj posao raditi optimiziranije ili će radnici spušiti..

samo u teoriji, x puta se dogodio outsorsing pa je na kraju bilo skuplje [emo_smijeh]

da, nakon bezrazložnog rasta i oduševljenja, slijedi nam isto tako bezrazložni pad uz gromoglasan cijuk!
groomoglasan pad na preko 1400 sa 1200 se dogodio i to uz radostan cik. Vraća se di joj je mjesto, po mom izračunu okb 1600.

neće uvijek biti ovako.

daj bože da si u pravu! budi ljubazan pa nam podastri svoj izračun. nikad nije kasno da se nešto nauči.

Možda ti samo današnji promet nešto govori?

neće uvijek biti ovako.

Možda ti samo današnji promet nešto govori?

..bas mi i nije jasno netko je kupio po 1.413,17 kn 3138 kom ALI netko je i prodao po toj cijeni. ajd da vidimo u cemu je caka?

kakve veze ima promet sa tvojim izračunom?
kolega idvi ti je dao odgovor.

Caka je u pitanju zašto neko kupuje precijenjenu dionicu.Tako pišu znalci,kaj ne.

neće uvijek biti ovako.

da… ili zašto netko prodaje podcijenjenu dionicu? ovisi o kutu gledanja!

New Report

Close