Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 182,80 | 47.164 | 258 | 182,50 | 183,00 | -0,27% |
Ni u kojem slućaju te neću nazvati "trollom" dapaće i dalje te poštujem ali daj onako "razložno" objasni samo ovo:
"Točnije razlika između tržišne i knjigovodstvene vrijednosti je nevjerovatnih 84,6 % "! Preneseno iz "ERNT-R-A FUNDAMENTALNA ANALIZA".
Koja dionica na našem tržištu ima slićan postotak.
Vjerojatno nema niti jedna slican postotak zato sto nema drugih firmi u drzavi koje su u stanju prodati pamet rusima za milijardu kuna. Druge imaju veliku knjigovodstvenu vrijednost prije svega zbog nekretnina i zemljista a vec smo ranije ustanovili da se pamet ne vodi u knjigama, na nju se ne moze staviti procjena knjigovodstvene vrijednosti (iako postoji procjena, 2 marke kilo mozga).
Imam dionice i zelim ih kupiti jos po sto nizoj cijeni, zato mi nije jasno zasto uopce ista pisem na ovoj temi.
[/quote]
Rusima? rekao si Rusima..samo ne to i to sada kad rade embargo na EU..odu naši mozgovi..da ali kamo? EU boli briga za naš mozak a koliko oni kuže a i vide iz priloženog (države)mi i nemamo mozgove. Sve neki čudan materijal.
Vjerujem da ERNT tu ne spada..mislim njihovi mozgovi.
@Fantom
Može biti i posao od 5 milijardi kn,to ne znači ništa.Jedino što bi dioničare trebalo zanimati u ovakvoj firmi jest kolika je DOBIT.
nešto mi loše pratite što se zbiva
i ova priča je gotova, sad samo ostaje da se vidi tko je spušio HT ili Ero (mada može biti da i jedni i drugi budu na dobitku)
Nitko ne puši, tj. zašto bi HT svoje dao drugima osim da uštedi, a ni Ero se nebi nečega primio a da tu ne zarađuje. Ili će Ero taj posao raditi optimiziranije ili će radnici spušiti..
da, nakon bezrazložnog rasta i oduševljenja, slijedi nam isto tako bezrazložni pad uz gromoglasan cijuk!
daj bože da si u pravu! budi ljubazan pa nam podastri svoj izračun. nikad nije kasno da se nešto nauči.
Možda ti samo današnji promet nešto govori?
..bas mi i nije jasno netko je kupio po 1.413,17 kn 3138 kom ALI netko je i prodao po toj cijeni. ajd da vidimo u cemu je caka?
Caka je u pitanju zašto neko kupuje precijenjenu dionicu.Tako pišu znalci,kaj ne.