Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,85 | 15.076 | 82 | 182,50 | 184,00 | 1,10% |
prvo čestitke , sada su i ono koji su kupovali i najskuplje ove godine u plusu kad se uzme dividenda, a drugo nije mi jasno koji je razlog ovakvog rasta nakon dividende al dobro[emo_zacudjen]
prvo čestitke , sada su i ono koji su kupovali i najskuplje ove godine u plusu kad se uzme dividenda, a drugo nije mi jasno koji je razlog ovakvog rasta nakon dividende al dobro[emo_zacudjen]
…upravo ono sto i zasluzuje ..samo u pravu si kolega ..cudan je put…dali ce i dalje imati putanju prema gore..ili ce se korigirati na nekim donjim granicama??
Iskreno meni je osobno malo cudan ovaj rast…naravno pozitivan[emo_smijesak]
Čemu čuđenje? ERNT sklapa perspektivne poslove i dobro radi. Kupuje se budućnost a ne prošlost.
Čemu čuđenje? ERNT sklapa perspektivne poslove i dobro radi. Kupuje se budućnost a ne prošlost.
..ma 100% stojim iza te logike..ali zaboravljamo prošlost ERO je bilježio dobre rezultate cak izvanredne a ono…pad i svi smo se cudili i zakljucili da kad se objavi neki dobar posao za ERNT dionica pada!? To govorim..jer ovi poslovi koji se ukazuju nisu ništa revolucionarno naspram prijašnjih.
Da se razumijemo ja sam vlasnik ERE i ni u kom slucaju ne zelim niti da ju precijenim niti potcijenim…i mnogo mnogo mi je pruzila.[emo_namigusa]
Megido,hoćemo li ikada od vas doživjeti da napišete neke konkretne brojke,a ne 20 000 nalupanih postova o budućim poslovima?
Shvaćate li da za rast dionice od 100 kn, ERNT treba povećati dobit više desetaka% ? Po vašoj logici,ERNT može imati 50 kn dobiti po dionici godišnje,a rasti unedogled,jer eto,spominju se neka partnerstva…
Za sada jedino što zdrav razum i računica govori jest da ERNT raste bez pokrića.TOČKA
Shvaćate li da za rast dionice od 100 kn, ERNT treba povećati dobit više desetaka% ? Po vašoj logici,ERNT može imati 50 kn dobiti po dionici godišnje,a rasti unedogled,jer eto,spominju se neka partnerstva…
Za sada jedino što zdrav razum i računica govori jest da ERNT raste bez pokrića.TOČKA
Meni zdrav razum i logika govori da ste svoje dionice prodali pa vas pati ovaj rast bez pokrica
Čemu ljutnja i čuđenje drugovi,ampak dionica vam raste,s razlogom ili ne,potpuno je nevažno osim ako je niste prodali i sad je čekate na 1000.Nisam zluradić ali lego mi je ovaj rast sporadi pametnjakovića (oni koji trguju logično)koji su masovno prodavali prvi dan nakon prava na dividendu.Mi smo mali dioničari(dobro je dok nas ne zovu “beznačajni”) i nemamo veliki utjecaj na tok dionice i zato nam jedino preostaje da se prilagodimo kretanju na tržištu.Dok mi saznamo pravi razlog pada ili rasta on je već odrađen-zato vi koji ulazite ostavite svaku nadu da ćete po istoj špranci trgovati svake godine.Osobno nemam pojma šta se događa,ali za svaki slučaj izlazim sa 30% portfelja!
Meni zdrav razum i logika govori da ste svoje dionice prodali pa vas pati ovaj rast bez pokrica
[/quote]
Takav sam odgovor i očekivao.Takvih upisa kao vaših je pun forum.Pravih korisnih i informativnih postova je jako malo.
Ako vas baš zanima,na mom brokerskom računu je 0 kn jer sam sve novce oročio,tako da se ne morate brinuti za mene.
Gdje su svi članovi koji su znali pisati fantastične objektivne postove?
Megido,hoćemo li ikada od vas doživjeti da napišete neke konkretne brojke,a ne 20 000 nalupanih postova o budućim poslovima?