ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 15:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,10
45.409
248
182,00
183,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ericsson Services d.o.o.
http://sudreg.pravosudje.hr:

Osnivači/članovi društva
Telefonaktiebolaget LM Ericsson, Švedska, Broj iz registra: 556016-0680, Naziv registra: Trgovački registar Švedske, Nadležno tijelo: Trgovački registar Švedske, OIB: 00489837165
Švedska, Stockholm, Torshamnsgatan 21 – jedini osnivač d.o.o.

“Milijarda eura iz EU fondova za optiku”. Tko će to dobiti? Prema registraciji tvrtke Ericsson Services novac iz fonda propuštaju i HT i ERNT? Tko će biti vlasnik optike?

A šveđani su vlasnici nove firme? Nisam to nigdje čuo, ali ovako djeluje kao da ovo uopće neće ići u bilancu od ERNT! Što je donekle logično, zbog netransparentnosti financija ERNT prema LME.

Posao će voditi ljudi iz ERNT, to je sigurno.

A kakve veze ovo ima s optikom? Tvrtka kćer će koliko znam samo raditi održavanje sustava za HT, a dugoročno i za cijelu regiju. Instalacije novih stvari idu preko ERNT, ali investitori su uvijek telekomi…

650 radnika HT-a NECE biti prebaceni u Ericsson Services d.o.o.
Oni ce ici u drugu firmu u vlasnistvu ERNT. Tako je napisano u objavljenom pismu namjere, a ove pretpostavke koje se navode i u clanku poslovnog su pogresne.

Kakvo ocekujete izvjesce za 2Q?

A što možete očekivati, pad kao i u 1Q,nažalost.

Važno je da će ERNT imati od toga koristi, ostalo je nevažno. Osjetit će se to na kraju godine.

neće uvijek biti ovako.

Reakcija tržišta je krenula. Mali će se priključiti na 1500.

neće uvijek biti ovako.

Čeka se da se nakupi robe na asku pa onda čišćenje do 1420!?

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ovi što kupuju po 300 komada u cugu i to po asku, to sigurno nisu mali. [emo_zacudjen]

Koji promet na ERNT[emo_zacudjen]….pretumbavanje ili ozbiljan ulagač na vidiku?

Veliki, mali, insideri, fond manageri, znalci i buregdžije … “svi su dušo s tobom spavali …”
TA, povlaštene informacije, dojave … “… pisma ljubavna”
U 6 godina mojega braka sa ERNT svaku joj godinu kupim poklon u iznosu dividende.
Pa što ako me malo i prevari (iznevjeri), varao sam i ja nju sa raznim BLJE, KNZM, ATGR …
Nadam se da ovo samo okidač za novi uzlet, ali ZSE je tako nepredvidiv … a sjetimo se kočenja i skupljanja na malim prometima u zadnjih mjesec dana; možda se “veliki” žele iskrcati?

New Report

Close