Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,36 | 35.206 | 192 | 182,50 | 183,00 | 0,55% |
da niste toliko lijeni, potrudili bi se da nađete izvore službenih inf. a ne da ispravne i provjerene info nagrađujete “dobrim” ocjenama! tipično hrvatski! hvala vam!
Ha ha Goblyn majstore 🙂 slazem se, sto manje korova u dionici svima ce biti bolje, nije Ero za kokosare
a vidi danas kako veliki kupuju, kokošara je sve manje, a sve je više dionica u rukama velikih igrača [emo_smijeh][emo_palacg]
ja svoje prodao po 1310-1325. divku zadržao. ne kupujem ništa, već čekam rasplet situacije. dobro ili loše??!! vrijeme će pokazati.
A koja dionica na ovoj ZSE je toliko sigurna kao ova? Gdje uložiti u zicer? ERNT je najsigurniji uz Ledo, kojeg nažalost nemam.
ne sjećam se dugo ovako jake kupnje na ERNT, kao da fondovi žele vratiti cijenu nazad na 1600 kn? [emo_cool]
a i promet je respektabilan, već je 2,3 milijuna kuna!
i dalje se skida s prodaje, već preko 2.000 dionica, skoro 3 mil.kuna! vjerojatno slijedi objava nekog većeg posla, drugi razlog ne vidim
a možda trezor kupuje nazad svoje dionice po unaprijed dogovorenoj cijeni
http://www.zse.hr/default.aspx?id=51312
mada mi se čini da je u pitanju sinergija s još nečim (jer je već protrgovano više nego duplo od otpuštenih dionica), ali to nije objavljeno pa sad ‘ajga’ znaj
oprez, nestalo (ili su se povukli dosta nisko) ‘krumpira’ na kupnji
ili su obavili što su htjeli ili slijedi zatvaranje klopke za bikove
Meni se čini da je netko krivo shvatio staru vijest koju je kolega samobor1(iz nepoznatog razloga) stavio na prošloj stranici [emo_smijeh]
Meni se čini da je netko krivo shvatio staru vijest koju je kolega samobor1(iz nepoznatog razloga) stavio na prošloj stranici [emo_smijeh]
onaj tko je krenuo odmah na otvaranju s kupovnim nalogom od 1000 komada (1,32 milijuna kuna!!) sigurno ne nasjeda na stare vijesti nego izvjesno zna za nove za koje mi još ne znamo