ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 11:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,46
22.932
125
183,00
184,00
-0,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

moja procjena pada za nekih 180 do 250 kuna BVPS-a iduće godine u isto ovo vrijeme

Srecom pa se knjigovodstveno ne moze odrediti cijena pameti. Doduse, neki su kilo mozga procjenili na 2 marke…

Ja ne znam kolika će cijena dionice ERNT biti za par minuti, a kamoli iduće godine… svaka čast ako netko zna, pa svoje znanje dijeli s nama ovčicama na forumu.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

ERO je definitivno odlična kompanija i ako je itko lijepo pisao o njoj to sam ja! Treba uzeti u obzir da se sada isplaćuje cijela zadržana dobit. Dakle ukoliko nastave isplaćivati redovne dividende na razini dosadašnjih cca. 30-40 kn. , a za mene je prihvatljiv povrat od 10-tak % godišnje, tada bi cijena za mene bila do 500 kn. Institucionalni investitori zasigurno imaju drugačije interese i za njih je dobar i povrat od 5%, pa bi cijena mogla biti oko 1000 kn, nakon dividende ukoliko ERO nema u vidu neki posao koji mi obični smrtnici ne vidimo. U svakom slučaju meni ova dionica neko vrijeme neće biti u interesu, iako ću budno motriti na nju. Hvala joj na svemu dosada!

a koji je problem, 320 kuna isplate po dionici, cca 75 kuna zarade (ako bude 100 milja puna šaka brade) ispadne 245 manje po dionici za BVPS. E sad hoće li se zaduživati ili izvoditi druge vratolomije o tom potom.

Ja ne znam kolika će cijena dionice ERNT biti za par minuti, a kamoli iduće godine… svaka čast ako netko zna, pa svoje znanje dijeli s nama ovčicama na forumu.

a tko je govorio o vriednosti dionice na burzi?

jučer i danas jak je pritisak na prodaji kod ERNT koji se prodaje i preskače u HT da se dobije pravo na dividendu, a sutra će se rasprodavati HT i povratak nazad u ERNT…već viđeno puno puta

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

jučer i danas jak je pritisak na prodaji kod ERNT koji se prodaje i preskače u HT da se dobije pravo na dividendu, a sutra će se rasprodavati HT i povratak nazad u ERNT…već viđeno puno puta

tako sam i ja razmišljao, čak prodati onaj famozni tjedan oko 26.05., ali odlučio sam se na prodaju, tako da je zadnji paket prodan u pon

sretno optimistima u ENT 🙂

"Pokušaj je prvi korak ka neuspjehu." Homer Simpson Caveat emptor

Već se slaže kupnja…možda bi bilo pametno ubosti još koji komad danas.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

ero je u svakom slučaju jedna od najboljih na zse, ali gledajući k i p (samo 300 kom na kupnji??!!), ne mogu se oteti dojmu da na ex d day i kasnije slijedi tobogan. ne toliko zbog rezultata, već zbog cjelokupne situacije u rh. nadam se da griješim.

ero je u svakom slučaju jedna od najboljih na zse, ali gledajući k i p (samo 300 kom na kupnji??!!), ne mogu se oteti dojmu da na ex d day i kasnije slijedi tobogan. ne toliko zbog rezultata, već zbog cjelokupne situacije u rh. nadam se da griješim.

ma tako je stalno, na kupnji je od 500-1000 komada, a svaki dan protrguje se više nego iznosi cijela kupnja, pogotovo ako uzmeš u obzir i povremene blok transakcije koje su bile i 700-1000 komada

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

ma sve ok! moguće je da netko prospe po bidu npr 250 kom. nekog uhvati panika i tresne još toliko. gdje će završiti cijena? teoretski moguće. zar ne?

Ne, jer postoji blokada,a onda se kupnja opet napuni.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

New Report

Close