ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 10:11
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,00
910
5
182,50
183,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

worlock

ako si ti našao recept da firma sa malim prihodima može ostvariti veliku dobit, daj onda to obznani! to će biti revolucionarno otkriće i sigurno si kandidat za nobelovu nagradu!

Mozda worlock nije nasao, ali netko u ERNTu ocito jest. Ti potvrdu toga mozes pronaci u zadnja 2 godisnja FI a mi dionicari u % prinosa.

Zahvaljujem dezurnim drhtavcima koji su toliko lijeni da niti ne odu procitati sluzbene stranice Ericssona gdje lijepo pise da ce iznos dividende biti objavljen naknadno. U jedan dan sam izasao i usao u Ero sa 3500 eurica dobiti. Hvala vam i porucujem da i dalje ne citate, ne informirate se i ne koristite razum. Hvala.

———————————————————-
Ovisi kako se gleda:
2011 g. prihod 21,02 mil. kn- dividenda 177,38
2012 g prihod 95,31 mil. kn-dividenda 228
2013 g. prihod 144,4 mil. kn-dividenda 225 mil
razlika nešto manje od 400 mil kn u tri godine i ovim tempom div može biti korigirana do 30 -35 % kako se nebi načele strateške rezerve(moje skromno mišljenje-nije nagovor na kupnju ili prodaju-pozz)

Dragi kolega, zanemarili ste tip kompanije, naime sami ste napisali prihode koji se povecavaju iz godine u godinu, a ernt nije kompanija koja gomila rezerve i ulaze poput adr ili sl…

Globalni trendovi im idu u korist i ne brinem se za buducnost tog segmenta 🙂

Samo prodajte za sitnis…uskoro se do ove dionice nece doci samo tako…

Ne razumijem kako netko moze ulagati svoj novac i ne traziti informacije, analize koje nisu od nazovi profesionalaca u nekim nasim bankama…

Ovo pisem za one koji to ionako znaju i traze info izvan ove mocvare, a ostali mi lupajte minuse, a poslije sami sebe kada vise necete uci 🙂

Ima li kakva konkretna vijest o dividendi?Nikad ovo nisu napravili da prilikom godišnjeg izvješča ne bude i prijedlog dividende[emo_zacudjen].

Nije bas tako. Tek unazad dvije – tri godine sa rezultatima izlazi obavijest o dividendi. Prije je islo samostalno nakon sjednice NO (tada obicno u trecem mjesecu).

[/quote]
Eto, dosao je i taj dan. [emo_novac]

320 kuna dividenda?!??!?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/ow6rrgCCKC3E5Cd0eZ8FkQ==.pdf
svaka čast! sretno imaocima!
[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Dividenda prijedlog 320 kn ? juhu.

Van svake pameti…svaka čast imateljima. Pa to je… 20% na ovim razinama.

do dana D ne bi me čudilo da naraste na 1900-2000 kn

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

pa i trebala bi, samo šta rade sad mirovinci, da nisu na pauzi…koji likovi, čovječe nudi im se paket na 1655

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ali redovna dividenda je 20 kuna, 300 kuna je izvanredna…tek toliko…

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ali redovna dividenda je 20 kuna, 300 kuna je izvanredna…tek toliko…

lp

A kakva razlika

New Report

Close