Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 03:08
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 182,26 | 127.034 | 697 | 182,00 | 183,50 | -0,82% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
malo ne budite lijeni i na eng tražite projekcije našeg Ere od raznih brokerskih kućica po Europi pa ćete vidjeti zašto se ova dionica NE prodaje ispod 2 soma kuna..i da…slobodno mi lupajte minuse vi koji nemate love da kupite Eru pa ste zavidni nama dugoročnim dioničarima…imate građevinare…tamo je lova ha ha ha
malo ne budite lijeni i na eng tražite projekcije našeg Ere od raznih brokerskih kućica po Europi pa ćete vidjeti zašto se ova dionica NE prodaje ispod 2 soma kuna..i da…slobodno mi lupajte minuse vi koji nemate love da kupite Eru pa ste zavidni nama dugoročnim dioničarima…imate građevinare…tamo je lova ha ha ha
I ja se slažem sa tobom a tek kad se objavi dividenda, to je prava firma i stabilna što je najvažnije. Prodaje sofisticirane proizvode na svjetskom tržištu za kojima uvijek postoji potražnja.
evo ti podatak za 2013. godinu, slicno je svake godine…
Već sam dobio taj podatak i za prošle godine. Ovo je grom od firme za sigurno i dugoročno ulaganje. Mislim da sam blizu odluke da uđem u ovu dionicu. Hvala.
ha ha ha ha naravno. kad god Ericsson dobije novi posao to ova močvara od burze ” nagradi” sa padom dionice
Kolega šutnja i dokup su zlato za ovu dionicu.
ERNT dobio veliki posao u Armeniji. Piše poslovni plus i banka hr. Normalno dionica pada. Zašto?
Koliko je vrijednost ugovorenog posla?
hugh,
Koliko je vrijednost ugovorenog posla?
Mala, i u novcu nebitna. Ali bi moglo za koju godinu biti unosno.
Nije to telekom business, ali reference su bitne kao i ulazak na pojedino novo trziste, narocito u ICT sektoru.