Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,05 | 41.736 | 228 | 181,50 | 183,50 | 0,00% |
ovo znaci ide ispod 1400 ? zar stvarno mislite da nema ove godine dividende ?
nebih se slozio s vama u tom slucaju, investicija u HT se nece placati iz zadrzane dobiti
Kolega ,to vam se već godinama događa-isti scenario,samo kaj ove godine slabo pada-kaj hoćete,mogli ste prošle i prijašnjih godina kupiti po 980-1000-ljeto iza isplate dividende,ubrati masnu dividendu,cca 15% i mirno spavati-ove godine nažalost nije pala kak sam očekival-kaj gledate trenutnu cijenu ako ne mislite prodavati,sve bu došlo na svoje,ako ste investitor,a ako niste,šteta[emo_smijesak]
vidim da je ovdi nastala velika nervoza guraju se otkad je nestala potpora na 1400 malo ozbiljnija kupnja tek na 1304 140 komada
dok sam oko 1480 kn rekao da je preskupa, bilo je … drukanje za dokup i sl…
da mi je netko da shortao bi je bez razmišljanja!! bez ikakvog nagovora na djelovanje
Gospodi kojoj je ova dionica i sada skupa,kao i prošle i prijašnjih godina-iako su se pozicije Hrvatske drastično pronijenile-samo na bolje-ulaskom u EU-,kad se moglo piknuti po 980-1000 kuna-ali iza dividende,želim puno sreće,sad im smrdi cijena,a prvi mjesec je blizu-opet bu plaća na proljeće-isto kao i svake godine.Imate puno dionica po 2-3 kuna,ima ih desetke miliona izdanih[emo_smijesak]-bolje je to,više se ima u brojnom stanju[emo_smijesak]
prije nekog vremena sam prognozirao pad na 1300 ali mi se sa ove tocke cini da se moram korigirati jer je ta prognoza bila preoptimisticna,1200
Gospodin je prognozirao prije nekog vremena ,a tu je od 16.10.2013.-jako ozbiljna analiza od dotičnog,šarža stara puna novaca[emo_smijesak]-ova dionica je skuplja od tisuću kuna-nije za svakoga[emo_smijesak]
prije nekog vremena sam prognozirao pad na 1300 ali mi se sa ove tocke cini da se moram korigirati jer je ta prognoza bila preoptimisticna,1200
A pod kojim nickom je to bilo [emo_zloban]
Još jedan,a nitko ni da [emo_smijesak]
..ništa ćudno ima previše onih koji to nije bitno..već da dionica ne vrijedi više od 1000 kn??
..ništa ćudno ima previše onih koji to nije bitno..već da dionica ne vrijedi više od 1000 kn??
[/quote]
To mogu samo sanjati,dvije ,tri godine smo mazali po ljetu oko 900-1000 kuna,normalno nakon kaj smo popapali dividendu, iza isplate dividende podebljaš od dividende za još par desetaka komada,ali nebu više-na proljeće bu opet teško pojedincima kupovati po ….[emo_smijesak]EU JE DOŠLA
Dajte malo prodajte ovih par dionica-pa ima ih preveć-pun kur.. ,samo 1 331 650 komada ukupno ,a švedi drže 50%-tko ne voli, ima nas koji volimo[emo_smijesak]
Davno je davno bilo to,u ljubav vjerovali mi smo,al prođe dobro dođe zlo….dalje neznam?,.vjerovatno se fučka!!BRANITELJU ! zakaj se zamaraš sa tipovima IDI MI DOĐI-mi-profila.Najteže je u životu biti Druker!!Teško je pisat protiv svojih uvjerenja.Kad-tad,razbit će ti se u glavu!Zadnja dva komentara su mi bezdušno obrisali,a ja sam ti ipak stareši čovek i ovo tipkanje me jako zamara.BRANITELJU¨!lepi pozdrav!Ovo je dionica na kojoj možeš zaraditi,manje ili više,zavisi od toga kad ulaz-izlaz,ali zgubit nemreš nikak!….Hvala ti na trudu! Vjerujem da će moj komentar ovdje stajati bar 5.min-da ga stigneš pročitati.