ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 12:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,83
22.060
120
183,00
184,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ha ha ha ha ha dionica Ere pada , ma naravno, ipak je sitnica potpisati ugovor od 80 milijuna kuna u jednoj ovakvoj ” švedskoj ” kakva je naša vukojebina gdje svaki dan neka tvrka radi nova inovativna rješenja i lider je u komunikacijskoj tehnologiji…kao što uvijek napišem…povraća mi se od ove burze ovdje i igara na njoj…i ne radi se o gubitku/zaradi…dobro ja izlazim i ulazim i zapravo se ne bi smio buniti..ali bunim se…bunim se jer je ovakva firma na ovom smeću od ZSE tržišta…bunim se jer bi Ero trebao se povući sa ZSE, nagraditi dugogodišnje ulagaće i maknuti se od žabokrečine u kojem se društvu nalazi nažalost

ero ide na 1300 I nakon relativno dobrog izvijesca iz jednostavnog razloga sto jedini od velikih nije imao korekciju ove godine

ero ide na 1300 I nakon relativno dobrog izvijesca iz jednostavnog razloga sto jedini od velikih nije imao korekciju ove godine

Gdje si vidio izvješće? Molim daj link ili barem osnovne pokazatelje.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

dobar si ,(korekcija po narudzbi ) [emo_plazi][emo_palacg][emo_kuna]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

jel ero danas ima izvijesce?

dobar si ,(korekcija po narudzbi ) [emo_plazi][emo_palacg][emo_kuna]
[/quote]
106 mil kn dobiti,to je dobro,ali po dionici je to samo 81 kn,četvrti kvartal bi trebao biti bolji od ova tri zadnja za opravdati ovu cijenu od 1.430
dakle,korekcija prema fundamentalnoj vrijednosti 1.300,a možda i niže,logično

Ipak,u ERNT kontinuirano teče i med i mlijeko!!!!

P/B 3,02
BVPS 476,89
bez obzira ako bude dividende , to će dodatno smanjiti knjigovodstvenu ovo su opasne razine
ne znam !

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Hm. Najbolja dionica na tražištu pa ne valja. Čini mi se da sva dobit ispod milijun % kvartalno nije dobra za naše tržište.

nije rečeno da ne valja, dapače, ali je ipak malčice preskupa

Ha, ha, je, malo je preskupa za dokup… Kroz taj aspekt i 10kn bi bilo skupo.

kolega meni je svejedno, nemam je niti mi nije u planu. ali kad je malo bolje proanaliziram… opet je preskupa. mislim da trenutno ima boljih izbora. nije druk za prodaju već moje osobno mišljenje. pozz svim erićima!!! i ja nekad bio.

Pojedincima je bila skupa i prošle godine po 1000 kuna ,pa sad plaču,tak bu i iduče u ovo vrijeme[emo_smijesak]

New Report

Close