Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 184,61 | 28.800 | 156 | 183,50 | 184,50 | -0,54% |
Teško je pogoditi kvartal u kojem se to bude vidjelo ali kada se bude vidjelo bude se vidjelo jako i naglo.
Pa samo taj Rostelekom je činio više od 50% prihoda prošle godine bez adekvatne zamjene(CEO je to naglasila sama)
To se bude vidjelo sigurno i vrlo jako, kada, vidjeti ćemo.
Kao dolazak tog vala prihoda i njegov odlazak će biti sličan u intenzitetu.
[/quote]
@taja vozi polako 🙂 brzo mozes voziti tek kad budes iskusna vozacica kao npr. ja 🙂
Aha znaći ipak prije nego kasnije.
Prihodi tromjesečja su se prepolovili..
E da…
Dobit 10 % veća nego proteklo polugodište ukupno 88 miliona kuna za prvih 6 mjeseci, još koji dobar ugovor
Dobit 10 % veća nego proteklo polugodište ukupno 88 miliona kuna za prvih 6 mjeseci, još koji dobar ugovor
88.mil kn polugodišnja dobit,ako nastave istim intezitetom dobit bi trebala biti
cca 176 mil kn ili cca 135 kn po dionici
i to je dobro
ali s obzirom na cijenu od 1550i nije,jer se ne može očekivati da će se
ponoviti posao iz ZND,mislim da je preskupo,ali tko sam ja da vam sudim??????
88.mil kn polugodišnja dobit,ako nastave istim intezitetom dobit bi trebala biti
i to je dobro
[/quote]
Zašto mislite da se ne može očekivati još koji dobar posao u narednom razdoblju?
i to je dobro
[/quote]
Zašto mislite da se ne može očekivati još koji dobar posao u narednom razdoblju?
[/quote]
Zato što je na izvještaju od 2012 gđa. Kovačević to rekla – da se ne može očekivati u kratkom roku.
Pa dajte čitajte, bez uvrede.
i to je dobro
[/quote]
Ove godine do 120 mil kn prije 110 ili okolica, slijedeće duplo manje, sveukupno do maksimalno 60-70 milijuna kuna neto dobit u 2014.
Isto si laprdao i prosle godine nakon dividende, kad je cijena bila oko 1000kn. Vjerujem da ces znat sam izracunati koliko je (1530+170-1000) i pretvoriti u %…
Rostelekom ugovor je zavrsen jos prosle godine. 100mil eura uz 7% profita.
U prva dva kvartala je Gruzija sa manjim prihodima ali vecim profitom nego RT.
ERNT desetljecima prodaje na trzistims bivseg SSSR. Nekad je vise manjih ugovora, a nekad par vecih, a na kraju uvijek par stotina milijuna.
Sto ce biti 2014? Tko to zna. Cekajmo prvo da ova godina zavrsi.
danas samo 1 dionoca prodana!? pretumbacije u top 10 odrađene? mogao bi neki spust da se odradi…
danas samo 1 dionoca prodana!? pretumbacije u top 10 odrađene? mogao bi neki spust da se odradi…
Ćekam taj spust već dva mjeseca, ali ga ove godine još nema. Pitam se hoće li ga i biti? Srepljivo ga čekam. A ako ga i ne bude, ima uvijek i drugih prilika za dobru zaradu.
Ove godine do 120 mil kn prije 110 ili okolica, slijedeće duplo manje, sveukupno do maksimalno 60-70 milijuna kuna neto dobit u 2014.
Nomen est omen. – Ime je znak
Uvijek bolje od HR prosjeka