Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 182,26 | 127.034 | 697 | 182,00 | 183,50 | -0,82% |
Što znači kad se kupac povuče, pa se sad ti iskrcavaj!!!!
Kako su lijepo poredani nalozi na kupnji od 1470 do 1300 više manje po 1-2-3- komada…za oko lijepo vidjet popunjenu kupnju!!1
zbog objektivnosti, samo bi dodala da je i sa druge strane slično. i na prodaji ima dosta malih naloga.
i da… žao mi je iskreno što niste iskoristili rast
Dividendu dobio ali Obavijest o isplati dividende ne…
Ima li jos ovakvih kao ja?
nisam ni ja dobio, nemam otvoren račun pri SDA,
koristiš “e-račun” u SKDD možda? mislim da je bilo slično pitanje prije,
ako da, onda nema više papirnatih obavijesti doma [emo_smijesak]
Na današnji dan prije 154. godine je rođen genije iz Smiljana
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/zagreb-pocelo-obiljezavanje-rodzendana-nikole-tesle—294006.html
Ja na dugom godišnjem odmoru, a ERNT radi pa radi….prvo isplati dividendu pa nastavi rasti…lijepa li godišnjeg…Hvala i Nikoli i ERNT….pozdrav kolegama dioničarima gdje god bili i zahvala zaposlenicima kompanije!
Ovo je možda zadnje izvješće sa porastom prihoda u nizu. Što vrijeme ide prema q3 tako će pritisak na prihode zbog gotovog Rostelekoma ugovora biti sve veći a pozitivan utjecaj Rostelekoma jenjavati.
Samo činjenice.
Istina, ali mislim da ce se tek q12014 izvjesce biti koje nema porast prihoda ili cak neku malu stagnaciju.
Ovo je možda zadnje izvješće sa porastom prihoda u nizu.
Samo činjenice.
Isto tako je samo cinjenica da ovo mozda nije zadnje izvjesce s porastom prihoda u nizu…Besmislena cinjenica, ali ipak istinita kao i tvoja…
Teško je pogoditi kvartal u kojem se to bude vidjelo ali kada se bude vidjelo bude se vidjelo jako i naglo.
Pa samo taj Rostelekom je činio više od 50% prihoda prošle godine bez adekvatne zamjene(CEO je to naglasila sama)
To se bude vidjelo sigurno i vrlo jako, kada, vidjeti ćemo.
Kao dolazak tog vala prihoda i njegov odlazak će biti sličan u intenzitetu.
Teško je pogoditi kvartal u kojem se to bude vidjelo ali kada se bude vidjelo bude se vidjelo jako i naglo.
Pa samo taj Rostelekom je činio više od 50% prihoda prošle godine bez adekvatne zamjene(CEO je to naglasila sama)
To se bude vidjelo sigurno i vrlo jako, kada, vidjeti ćemo.
Kao dolazak tog vala prihoda i njegov odlazak će biti sličan u intenzitetu.
@Taja
Pogledajte prije više od godinu dana kad sam napisao da će firma i njezini prihodi rasti pa i cijena sa time. Tada je bila cijena 900 kn.
Sada tvrdim da će prihodi padati kao i cijena.
Mislim da je ERNT odlična firma a i nosi ime možda jedinog pravog uzora u životu kojeg imam.
Rostelekom je one time event koji nema zamjenu trenutno.
Ja ne drukam.
Samo kažem da slijedi takav trend i ne sumnjam uopće.