ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 17:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,95
8.646
47
184,00
185,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Forumaši, kaj mislite da li je sada vrijeme za sell uz očekivanje "standardnog scenarija i pada prema 1000" ili??

Ja sam vec nervozan.
Nikako na 1000 kunica.
Ili je krenula zavjera mirovinaca.
Ma nece valjda i HT tako. A ja ga cekam na 170kunica.
Lude li burze. A nekom med i mlijeko.
A nekom kruha i igara…

Forumaši, kaj mislite da li je sada vrijeme za sell uz očekivanje "standardnog scenarija i pada prema 1000" ili??

Ja sam vec nervozan.
Nikako na 1000 kunica.
A nekom kruha i igara…
[/quote]

Neznam zašto se nekom žuri? Pa ima još vremena za pad cijene i kupovinu. Zašto bi netko angažirao svoja sredstva u svibnju i čekao za kapitalizaciju istih do kraja veljače slijedeće godine? A mogu se upotrijebiti u drugim pozicijama koje će se često javljati. A ovo trenutno dizanje cijene netko od špekulanata pokušava utopiti preostale dionice po što višoj cijeni prije ljetne letargije.

Ja sam vec nervozan.
Nikako na 1000 kunica.
A nekom kruha i igara…
[/quote]

tamo negdje pred zimu…do tada ima toliko prilika na drugim dionicama…pa se vratiš ovdje sa duplo većom cifrom…[emo_smijesak]

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

…mislim da bi se moglo i ovako gledat. Ipak je “neka” razlika od proslih godina..a to je da ulazimo u EU..pa postoji mogucnost da strani ulagaci ipak pocinju ulagat u CRO dionice (ipak im trebaju nova trzista..makar i micro) a sto se nudi na CRO trzistu dionica?!Mocvara i jad i šlamperaj..a.. ERNT je jedna od najzdravijih ako ne i najzdravija!
…zar nebi moglo da se s njome manipulira pa da ju mi prodajemo i po ovoj malo “vecoj” cijeni a da ona ne ljosne dole kao u proslosti a “Staklenici suhog zraka”..rastu i rastu.:)

…mislim da bi se moglo i ovako gledat. Ipak je "neka" razlika od proslih godina..a to je da ulazimo u EU..pa postoji mogucnost da strani ulagaci ipak pocinju ulagat u CRO dionice (ipak im trebaju nova trzista..makar i micro) a sto se nudi na CRO trzistu dionica?!Mocvara i jad i šlamperaj..a.. ERNT je jedna od najzdravijih ako ne i najzdravija!
…zar nebi moglo da se s njome manipulira pa da ju mi prodajemo i po ovoj malo "vecoj" cijeni a da ona ne ljosne dole kao u proslosti a "Staklenici suhog zraka"..rastu i rastu.:)

..evo jednog “staklenika” Valamar Adria Holding d.d. rast 1% uz “promet” a ERNT pljuf dole .Pa šta je ERNT nasprama Valamar Adria Holding d.d…to je perspektiva našeg ulaganja..ili griješim.?

Evo “zašto” ERO nije “perspektivna dionica..

Ericsson Nikola Tesla proglašen najboljim velikim izvoznikom
POSLOVNI.HR , 21.5.2013 10:42

Dobit Ericssona Nikole Tesle porasla 37 posto
DARKO BIČAK , 29.4.2013 21:59

Prihodi i dobit Ericssona Nikole Tesle skočili više od 30 posto
POSLOVNI.HR/HINA , 29.4.2013 11:46

Živjela naša burza ..živelo naše tržište dionica…:)

Zna netko kad sjeda dividenda ERNT-R-A na ž.r.?

Hvala našel sam, ako koga zanima:
http://zse.hr/default.aspx?id=36775

Nažalost izgleda da su ispali iz igre za Kazahstan [emo_mrgud]

ima neki službeni podatak ili to govoriš na temelju trgovanja?

ima neki službeni podatak ili to govoriš na temelju trgovanja?
[/quote]

..mislim da je zakljucak..na temelju trgovanja.

Uskoro sjeda dividende a za cca mjesec i pol je polugodisnje izvjesce.,ako na dobit iz prvog kvartala dodaju jos toliko bio bi to sjajan izvjestaj.,

New Report

Close