Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
ako malo pratiš trgovinu mogao si primjetiti da je potrošeno puno dionica da bi se cijena stabilizirala na ovom nivou. jednostavno kupnja je bila prejaka i da nije bilo kočenja ni 1700 me ne bi bilo čudilo. u narednim danima će mo vidjeti koliko može zaroniti.
ako malo pratiš trgovinu mogao si primjetiti da je potrošeno puno dionica da bi se cijena stabilizirala na ovom nivou. jednostavno kupnja je bila prejaka i da nije bilo kočenja ni 1700 me ne bi bilo čudilo. u narednim danima će mo vidjeti koliko može zaroniti.
Točno tako agresivno koče cijenu duže vrijeme
Jedno pitanje,ja imam dionice oko godinu dana,da li mogu prodati sada dionice i da li imam pravo na dividendu ili moram još čekati do određenoga datuma .Hvala
Znači već od sutra možemo očekivati početak jačeg pada dionice ERNT zbog gubitka prava na dividendu?
Sutra će se cijena vjerojatno kretati oko 1300 kn, možda koju kunu više, ali s tendenciojom daljnjeg pada do objave nekog novog ugovora (Gruzija? Kazahstan???)
Sutra će se cijena vjerojatno kretati oko 1300 kn, možda koju kunu više, ali s tendenciojom daljnjeg pada do objave nekog novog ugovora (Gruzija? Kazahstan???)
Jel ti to hrabriš sebe zato jer nisi uspio danas dokupiti ili si izašao iz pozicije?
Jel ti to hrabriš sebe zato jer nisi uspio danas dokupiti ili si izašao iz pozicije?
[/quote]
Izašao sam po prosječnoj cijeni od 1562 kn i mislim da nisam pogriješio. Danas sam mogao opet ući po cijeni ispod 1500 kn, ali to mi je bilo preskupo. Da nama poreza na dividendu možda bih i razmislio o eventualnoj kupnji, ali ……
Da nama poreza na dividendu možda bih i razmislio o eventualnoj kupnji, ali ……
Teško ti je platiti porez na 20 kn??
Vidjet ćemo dokle će rušiti ERNT, 1300 kn je vrlo vjerojatno, a ako bude kao prošle godine možda ćemo opet kupovati po 1000 kn? [emo_palacg]