Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,83 | 22.060 | 120 | 182,50 | 184,50 | 0,00% |
Mislim da usporeba dviju tako različitih tvrtki (djelatnost, organizacijska struktura, tržišta, kvalifikacijska struktura, …) nije dobra.
Stoji. Samo nije ZSE NYSE da ljudi znaju prepoznati te razlike. Nisu iste sigurno, kažem, u ERNT bi 99% puta uložio prije nego u VDKT. Ali ne bi niti u jednu po ovim cijenama. Rostelekom se može ponoviti, ali lijepo je CEO rekla u izvješću da su to poslovi koji se ne ponavljaju često.
Jasnije od toga ne može.
Niti ne smilim da je taj posao za ERNT slučajan(teglenica za VDKT je) već da je RIJEDAK.
ERNT je super firma ali ne po ovoj cijeni sada s obzirom na ono što očekujem u prihodima slijedeće dvije godine.
E sad to je relativno, dali je danas skupo po 1570 kuna a recimo za dvadesetak dana će bit jeftino,kupovao sam oko 900 kuna pa mi je bilo skupo,pa po 110x,pa po 127x,pa po 149x,pa po 153x,i svaki puta mi bilo skupo,a vjerojatno ću i po 1600,zato velim sve je to relativno u datom trenutku.
Mislim da usporeba dviju tako različitih tvrtki (djelatnost, organizacijska struktura, tržišta, kvalifikacijska struktura, …) nije dobra.
Stoji. Samo nije ZSE NYSE da ljudi znaju prepoznati te razlike. Nisu iste sigurno, kažem, u ERNT bi 99% puta uložio prije nego u VDKT. Ali ne bi niti u jednu po ovim cijenama. Rostelekom se može ponoviti, ali lijepo je CEO rekla u izvješću da su to poslovi koji se ne ponavljaju često.
Jasnije od toga ne može.
Niti ne smilim da je taj posao za ERNT slučajan(teglenica za VDKT je) već da je RIJEDAK.
ERNT je super firma ali ne po ovoj cijeni sada s obzirom na ono što očekujem u prihodima slijedeće dvije godine.
[/quote]
…a koja bi to realna cijena bila po tebi? Meni to malo miriši na moguce obzvređivanja te dionice…da bi joj vrednost bar malo opala. Ili sam u zabludi..naravno bez ikakve primjese zloćestoce..samo moje mišljenje!
juče i preključe previše krupnih naloga prošlo po asku za moj ukus pa sam i ja junački utekao. nadam se nižoj prilici za ponovan ulaz. kad tad profit se mora kapitalizirati.
evo dobra vijest:
to je jedno. a drugo je: vracaj onu dividendu od lani. tj porez koji smo platili [emo_smijesak]
Nadam se da bjeloglavi sup sa pantovčaka i mili-vanili danas u srdačnom razgovoru sa švedskim kraljem pitali švedsku stranu je li misle i ubuduće u ernt-tesli kupovati stolice,spajalice,stolove,žarulje i sve ostalo što im treba u švedskoj i dovoziti u kod nas.i misle li i dalje izvlačiti lovu iz ernt kroz dividende ili misle reinvestirati nešto sitno tu.
i da ćemo im poslati račun za naplatne kućice koje se grade kako bi ikea jeftinije kupila zemljište.
i nakon što im obećamo da ćemo kupiti nepotrebne gripene,hoće li oni kupiti koji nepotrebni brod od nas.
koja smo mi banana-država i kolonija,srbija je velesila za nas.
[/quote]
…a koja bi to realna cijena bila po tebi? Meni to malo miriši na moguce obzvređivanja te dionice…da bi joj vrednost bar malo opala. Ili sam u zabludi..naravno bez ikakve primjese zloćestoce..samo moje mišljenje!
[/quote]
..isti citat…gledam cijenu dionice kako klizi..klizi
Sve više i više sam uvjeren da će ova godina biti bolja od prošle, bar što se dobiti tiče. Q1 rezultati će biti bar 40% bolji nego prošlu godinu.
Sve više i više sam uvjeren da će ova godina biti bolja od prošle, bar što se dobiti tiče. Q1 rezultati će biti bar 40% bolji nego prošlu godinu.
…eto pravog razloga njezine korekcije na …[emo_palacd]
Šanse nisu velike da se to dogodi u q1 gotovo nikakve za cijelu godinu.
Ne spamam, samo vam kažem.
Šanse nisu velike da se to dogodi u q1 gotovo nikakve za cijelu godinu.
Ne spamam, samo vam kažem.
[/quote]
Pričekajmo izvješće I dalje stojim kod svoje izjave da će biti bolji za cca 40% u odnosu na Q1 prošle godine