Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
konacno sam dobio svoju mrtvacku glavu natrag(to valjda znaci da sam smrtno ozbiljan).Trgovanje ovom dionicom mozemo zaboraviti prije objave divke a tad s bozijom pomoci mozemo mozda i unovciti koju dionicu ili kom volja nek ceka kako ono branitelj kaze 250-300 kunica divke[emo_ooooo][emo_palacg]
Ne razumijem zbog čega se svi vežu uz dividendu i njen iznos, po informacijama koje ja čujem, vrlo lako će rezultati 2013. biti bolji od 2012.
moze ero prema gore a ocigledno i premaa dolje[emo_smijeh][emo_palacg]
… kako ono branitelj kaze 250-300 kunica divke[emo_ooooo][emo_palacg]
Samo 250-300 kunica?! Trebali bi isplatiti barem 1000 kuna dividende. Ma sta tisucu – treba isplatiti milijun kuna dividende po dionici. [emo_zloban]
@osoba
Navodno je i prvi kvartal krenuo dobro, ali je 2013 tek pocela i tesko je reci sto ceka ERNT.
Mislim da za nase “investitore” vise znaci dividenda nego milijarde kuna prihoda i par stotina milijuna profita. Ako nema dividende od bar 200 kn – ta dionica je ***obrisano***
Navodno je i prvi kvartal krenuo dobro, ali je 2013 tek pocela i tesko je reci sto ceka ERNT.
to sam i ja čuo, ako je bar pola onog što sam čuo istina prvi kvartal je krenuo predobro
konacno sam dobio svoju mrtvacku glavu natrag(to valjda znaci da sam smrtno ozbiljan). Trgovanje ovom dionicom mozemo zaboraviti prije objave divke a tad s bozijom pomoci mozemo
ne. smrtno si dosadan. i ti i taj branitelj1991, ako niste zapravo jedan te isti. neprestano spamate ovaj forum s hrpom ničega, tako da topic postaje neupotrebljiv.
aha. sad već treba i božija pomoć da dionica poraste.
Sumnja li još koji dušebrižnik da ovo ide preko 1500kn!?[emo_cool][emo_palacg]
ima. ja. ali to vas ne treba brinuti jer sam izgleda jedini.
[/quote]
kao i obično, na burzi većina je u krivu. igrači se iskrcali, a ernt je dobio nove dugoročne investitore [emo_plazi]
[/quote]a ti si do tog revolucionarnog zakljucka dosao na osnovi 7 prodanih dionica[emo_zacudjen][emo_vrtimise]
[/quote]
ne. zaključke na temelju par dionica donose investitori poput tebe.
ja sam isto usao relativno kasno ali nisam se pokajao, cini se da u ovoj dionici ne mozes pogrijesiti, povratak na 1450 bi bio lijep dogadjaj za ulaz ili nadokup ali mislim da i ako se dogodi da ce biti kratkog daha tj.nece se moci uci sa vecom kolicinom, sa druge strane i samo cekanje je riskantno jer sto je danas skupo sutra moze izgledati jeftino u svakom slucaju 1650 je realnost koju necemo dugo cekati[emo_palacg]
izvolite po 1450, pa nadokupljujte. na 1650 samo što nije.
ah medvjedicu ja mozda i dokupim na 1450 a tebi ni pad ispod 1000 ne bi pomogao da se odlucis[emo_ooooo][emo_smijeh]
Samo 250-300 kunica?! Trebali bi isplatiti barem 1000 kuna dividende. Ma sta tisucu – treba isplatiti milijun kuna dividende po dionici. [emo_zloban]
@osoba
Mislim da za nase "investitore" vise znaci dividenda nego milijarde kuna prihoda i par stotina milijuna profita. Ako nema dividende od bar 200 kn – ta dionica je ***obrisano***
[/quote]
Kolega,da ste imali ovu dionici zadnjih 6 godina i da je niste ni pipnuli,tj. preprodavali bili bi više nego zadovoljni,pošto se vratio cijeli ulog,HT je nešto slično-u biti samo ove dvije dioninice na zse nisu za špekulante i donose uvijek siguran dobitak koji je puno više nego kamata u banci-kad se ovo jednom kupi nemaš kaj prodavati,bereš vrhnje i mažeš bez ikakve brige živjeti od dividende[emo_smijesak]
tragican promet ali s obzirom na pad to mozda i nije tako lose[emo_zacudjen][emo_vrtimise]
Kolega aussie,svatko tko misli da bu kupil ovu dionicu nakon izviješća po min. cijeni od 1500 kuna plus dividenda,mislim da gadno griješi,samo strpljenje[emo_smijesak]
strpljen-spasen istina mada moram priznati da nije lako gledati da puno gore dionice od ove plivaju trenutno bolje ali sve to ide u rok sluzbe[emo_smijeh][emo_palacg]