Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
Bolji poznavatelji ERE, jel moguće da je trezor preko svojih skrbničkih kupovao od 1200 pa do 1500 – sad stao i čeka se dividenda!?
Pa ovo je odlično stanje,neće nitko prodati zato kaj zna kaj vrijedi,a i da nema nikakvog prometa, ak si unutra lagano čekaš dividendu-koja bi trebala biti po mojem skromnom mišljenju 250-280 kuna,pa EU donosi dodatni zamah.Uvijek je lijepo biti unutra.[emo_smijesak]
Pa ovo je odlično stanje,neće nitko prodati zato kaj zna kaj vrijedi,a i da nema nikakvog prometa, ak si unutra lagano čekaš dividendu-koja bi trebala biti po mojem skromnom mišljenju 250-280 kuna,pa EU donosi dodatni zamah.Uvijek je lijepo biti unutra.[emo_smijesak]
patetican promet opet, na kraju dana ponudjeno oko 500 dionica na 1500 sto nije proslo.Ovakav modus cik-cak trgovine na visini ispod 1500 moze se ocekivati sve do objave divke jer je ero skoknuo oko 15% u mjesec dana pa ako je i ero previse je te se morala povuci rucna.Na dan objave divke ukoliko bude kako se prica skok od 10% nije nista nepoznato za ovu dionicu[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_novac][emo_palacg]
Kontroverzni natječaj za besplatni bežični internet što ga je raspisao Grad Zagreb na inicijativu Milana Bandića zaustavljen je nakon što je Ericsson Nikola Tesla uložio žalbu.
Službeno u Narodnim Novinama nije objavljeno tko je i zbog čega podnio žalbu na taj natječaj. Informaciju da je riječ o Ericssonu Nikoli Tesli objavio je portal Rep.hr, a u kompaniji su nam odgovorili da je natječaj u tijeku i da ga zato ne komentiraju. Iz Grada Zagreba do zaključenja broja nismo dobili odgovor. Vrijednost projekta dosad je s početnih milijun porasla na 50 milijuna kuna. Zbog načina provedbe natječaj je kritizirala Tatjana Holjevac.
sigurno je bila namjestaljka[emo_palacg]
bit ce, bit ce uskoro i znatnije trgovine ovom dionicom i znatnijeg skoka cijene,ps. nisu znali kako sprijeciti rast pa zato obustavili trgovinu s nadom korekcije i dokupa ali nece moci ove noci[emo_smijeh]
Bolji poznavatelji ERE, jel moguće da je trezor preko svojih skrbničkih kupovao od 1200 pa do 1500 – sad stao i čeka se dividenda!?
Prema onome što vidim na gledalici, rekao bi da sam pogodioi!