ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 17:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,95
8.646
47
184,00
185,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

mislim da si u pravu platformac, ja sam isto usao relativno kasno ali nisam se pokajao, cini se da u ovoj dionici ne mozes pogrijesiti, povratak na 1450 bi bio lijep dogadjaj za ulaz ili nadokup ali mislim da i ako se dogodi da ce biti kratkog daha tj.nece se moci uci sa vecom kolicinom, sa druge strane i samo cekanje je riskantno jer sto je danas skupo sutra moze izgledati jeftino u svakom slucaju 1650 je realnost koju necemo dugo cekati[emo_palacg]

Dio prodao po 1280 a dio prije par dana, hvala svima, a pogotovo vama koji saa dižete ovu dionicu a onda kada sam ja pisao o 1600 ste mi se smijali da pričam gluposti

Sumnja li još koji dušebrižnik da ovo ide preko 1500kn!?[emo_cool][emo_palacg]

ima. ja. ali to vas ne treba brinuti jer sam izgleda jedini.
[/quote]

kao i obično, na burzi većina je u krivu. igrači se iskrcali, a ernt je dobio nove dugoročne investitore [emo_plazi]

[/quote]

kao i obično, na burzi većina je u krivu. igrači se iskrcali, a ernt je dobio nove dugoročne investitore [emo_plazi]
[/quote]
Još je malo prerano pisati o dugoročnosti(em je objava rezultata, em dividende ,tek poslije toga se može pisati,a većina očekuje vrhunske rezultate)
pozdrav

[/quote]

[/quote]a ti si do tog revolucionarnog zakljucka dosao na osnovi 7 prodanih dionica[emo_zacudjen][emo_vrtimise]

Tu još nije ni počela prava kupnja,do izviješća je više od mjesec dana[emo_smijesak]

NEMA BAŠ PRODAJE,NEŠTO NE ŠTIMA SA CIJENOM BAŠ.

Dio prodao po 1280 a dio prije par dana, hvala svima, a pogotovo vama koji saa dižete ovu dionicu a onda kada sam ja pisao o 1600 ste mi se smijali da pričam gluposti

Ak si pisao o 1600, kaj si prodavao po 1280. [emo_zacudjen]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

priprema se oluja izgleda

hehehe,mozda ali ne na ovim razinama[emo_smijeh]

disperzija rizika, malo na 1280 što je sa 930 jako dobra zarada i ostalo na 1400….hvala još jednom svima, ovo će ljeto biti prekrasno

priprema se oluja izgleda

Bome lijepo odrađeno, sa cca 900 kn na 1500, čeka se da trezor pomete dosad revne i marljive kupce!

[emo_plazi]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close