Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
nije baš najpametnije vrijeme za prodaju sad.Treba pričekati EU pa tek onda prodavati.Ovo je sad prodaja daleko ispod cijene koliko vrijede.
dali jos uvijek ima onih koji sumnjaju u kom smjeru ide ova dionica?[emo_dolar]
Sijećam se samo osmog mjeseca ove godine kada su mi se svi na ovom forumu smijali kada sam spominjao ove vrijednosti on 1350 i rekao da ulaskom u eu idemo na 1600…po halerovoj metodi ova dionica vrijedi minimalno 2000kn, a fondovi jesu budaletine sa fakultetima koji im od prakse nedaju ništa pa nam vode svijet financija na ovako briljantan način kolega…svi su oni prestrašeni i neznaju što rade
moze ero………….a i hoce!!!!!!!!!!![emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_novac][emo_palacg]
ohohohooo furiozan završetak jedne jako dobre godine.
LJudi ne prodajite ispod 2000 kuna.ovo je sitna cijena za ovu dionicu.ulaskom u EU doći će investitori koji znaju što znaći ova dionica.
E R N T
http://www.business.hr/kompanije/otpis-ulaganja-ericssonu-uzima-8-milijardi-kruna
Nemojte drukati , pričekajte dok ne dođe izvješče 4Q .
Da nebi od malih Dioničara nastali mali Pušioničari .
Kakve to ima veze s poslovanjem ERNT?[emo_zloban]….osim što je erikson vlasnik 49% Nikola Tesle? Misliš da će prodati Teslu zbog otpisa ulaganja[emo_smijeh]
A moglo bi to čak i biti jaaakooo dobro za dioničare ERNT[emo_cool]….mislim mogla bi opet biti izvanredna dividenda da si gazda malo sanira rane[emo_cool]
Da, dobro je čekati izviješće kad se kupuje,samo je banana kaj ti u sekundi poskupi za par sto kuna,pa kupi ak si brz,a nemreš biti brži od brokera.
u ovoj dionici sve se zna ali cini se da to nije dovoljno uzbudljivo za neke te se oni i dalje igraju sa gradjevinarima i drugim posrnulim andjelima nase bananna burze sve u nadi mega profita jer sto to moze ponuditi ero svega 10-20% zarade u mjesec dva dok konkurencija to nudi na dnevnoj bazi pa sretno svima i da im se i najludje zelje ostvare u novoj trinaestoj[emo_palacg]