ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 17:58
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,26
127.034
697
182,00
183,50
-0,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

a sto reci nego da je na burzi vecer pametnija od jutra.Jos jedan uspjesan dan iako na malom prometu i uzimjuci u obzir sve okolnosti mozemo biti zadovoljni.Disciplina na prodajnoj strani je zadovoljavajuca a samo tako se moze poluciti rezultat.Za sada jos uvijek pecarosi pecaju a fondici cekaju ali i pevcu vrijeme ide.Ah da sjetio sam se jedne vijetnamske poslovice a koja moze biti aktualna u ovome trenutku a koja glasi “bik koji zadnji stize na vodu pije mutnu vodu”TIK-TAK,TIK-TAK…………….[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_novac][emo_palacg]

imamo dobro otvaranje i dan izgleda obecavajuci a zasto ne bi i bio, 12 mjesec je i inace mjesec usminkavanja portfelja osobito u fondicima[emo_zloban][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_palacg][emo_novac]a male ribice bi trebale uvijek sigurno putovati uz bok velikih

ne postoji dobro otvaranje, kada je promet nakon cijelog dana manji od lokala gdje ujutro popijem kavu…vlada pada prije izbora, nestabilnost u zemlji, milanović spomenuo izvanredno stanje, erste snizio prognozu…neznam gdje to vi čitate o dobrim vjestima koje bi pogurale ovu dionicu, zar mislite za uz ovakvu političku situaciju u državi će netko željeti potisati novi ugovor. ugovori će nas nažalost zaobići a dionica zajedno sa državom potonuti, svaka čast ernt ali protiv stanja u državi i najbolji su nemoćni….1100, je neminovno, ovako ili onako, ako fondovi sada to i ušminkaju do valentinovog, kasnije nas čeka takav pad da će…….

“ISTINA”,ALI SAMO TVOJA,POGLEDAJ MALO 2011,I SVE ĆE TI BITI JASNO,DA NE PRIČAMO O O1.07.2013.KAJ BU BILO

Uvjek pred objavu novog posla bude dobar promet uz porast cjene kao što je danas….@hahaba šta kažu tvoji u fondu?????

jos jedno lijepo otvaranje na nivou od 1300,slijedecih nekoliko dana se ocekuje stabilizacija na dostignutim visinama a onda naravno i uzlet o kome sam vec ranije pisao, ne smijem vise puno reci jer oko 75% postova mi se izbrise, izgleda da je kriminal na ovom forumu reci da mislis da neka dionica ima sanse da poraste,ali ne bih puno ulazio u to zast ce ero porasti jer istina najvise boli,ali evo malo logike (mada mi se cini da je i to zabranjeno),na zse imamo puno dionica medjutim svega nekoliko u koje mozes staviti koju kunu i ocekivati rast od 20-30% u par mjeseci a jedna je zasigurno ero, sva ta beskorisna lova koja ceka da se oplodi ima samo tri ili cetiri kucice gdje se moze sigurno parkirati i ocekivati rast, eto zato covjek koji je vodjen ovom logikom i nema drugog izbora nego staviti svoj cip na eru[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_novac][emo_palacg]

Moji kažu da kao i obično 1300, i sada pad kako bi se još jednom nadokupili prije božića….uvijek ista priča, evo polako rušimo cjenu, samo strpljenja, do petka ćemo kupovati po 1250…..

Moji kažu da kao i obično 1300, i sada pad kako bi se još jednom nadokupili prije božića….uvijek ista priča, evo polako rušimo cjenu, samo strpljenja, do petka ćemo kupovati po 1250…..

najvjerojatnije sa novcem poreznih obveznika odnosno uplaćivanjem u mirovinski fond…mašala

dan je zavrsio relativno dobro za eru iako je pad prosjecne ispod 90 malo raZocaravajuci.A sto mozemo kad su neki desperadosi nakon izuzetno dobrog otvaranja odlucili prodati po 66 dvadesetak dionica i uprskali su stvar,no radi se o maloj kolicini dionica te se prosjecna odrzala na 89.Ah ta nasa burza ponekad mi se cini da rodijak prodaje netijaku a onda netijak vrati rodijaku po istoj cijeni i registrira se nova znatno niza cijena dionice, no ne ljute me ni rodijaci ni netijaci vec ljudi koji nasjednu na jeftine fore.Ipak moze se reci da su i slijepi progledali te je sve manje ribe koja grize na taj mamac.Tko ima vune za bacanje neka proda na ovome nivou a sa ostalima vidim se na onoj strani od 1600 [emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_novac][emo_palacg]

kako prolazi ova trgovina po asku ili bidu nešto mi nije jasno???

who dares, wins

izgleda neke dogovorene transakcije,iste sekunde se poklope….da nisu kolege hahaba i njegove ekipe opet neke igrice…haha

lijepo otvaranje na 85 sa 337 dionica izgleda obecavajuce po onoj po jutru se dan poznaje.Naravno 85 se moze smatrati izuzetno povoljnom kupnjom.Promet se ocigledno podize svakim danom a volumen uvijek ima pozitivan ucinak na cijenu.Evo nisam ni zavrsio misao a vec se u manje od deset minuta 400 dionica prodalo po 85.Izgleda da je 85 postala nova odskocna platforma.Zadovoljstvo je biti u ovoj dionici[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_novac][emo_palacg]

New Report

Close