ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 18:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,26
127.034
697
182,00
183,50
-0,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da je u ovoj godini bilo dosta genijalnih vijesti, prije nove godine čeka nas pad kako bi se do 14.02.2013 privilegirani ponovno zaradili božičnicu i to je to za ovu godinu……….sada čekati dva tjedna da malo potone, onda nadokupiti i izaći prije 14.02.

Dugoročni player[emo_palacg]

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@hahaba

očito je da ste se ponovo ukrcali ali po većim cjenama nego što ste prodali….

idemooo maloo goreee! 1400 nekako nakon svih mogućih ugovora koji nas očekuju, prognoze euopskih kuća od 1800 i ne izgledaju tako loše, ali za tako nešto treba čekati ljeto, ulazak u EU kada ova dionica bude dostupna strancima, a onda ćemo pričati o HT-*u i ERNT….

danasnji trgovinski dan je prosao vrlo dobro, podignute su i prosjecna i zadnja cijena uistinu na nevelikom prometu.Ono sto je dobro u svemu ovome je to da se pokazalo da vise nema ocajnika koji ce u zadnjem trenutku prodati dionicu ili dvije po smijesnim cijenama.Iako je kupovna stajala na 70 satima nitko nije prodao niti jednu dionicu po toj cijeni.Kupci ce uskoro shvatiti poantu ove tjelovjezbe koja glasi ili plati ili idi u ht (sa ovime nisam htio potcijeniti dionicu ht-a). Cijena dionice se ne bi trebala spustati u ime tzv. likvidnosti,jer ako je netko toliko ocajan da danas mora prodati dionicu ili dvije da bi prezivio onda se definitivno nalazi u pogresnoj bransi, uostalom sto ce par tisuca kuna dole-gore uciniti za likvidnost dionice bilo kojeg zadanog dana.A za one koji se jos razmisljaju, nemojte, jer jos nije kasno………TIK-TAK [emo_smijeh][emo_palacg]

Kakav zaključak od jednog letargičnog dana [emo_palacg]

sve stoji,dnevni promet kao u dobrom restoranu, prodaju ovi što im treba sitniš, vjerovatno prolaznici na zagrebačkoj burzi,ponude do 1300 nema tako da izgleda da idemo opako prema gore…..

Ja se isto slažem da idemo opako gore,samo kolega nemoj ponovit grešku kao zadnjeg puta prodat jeftino pa iste kupovat skuplje…..jedino na takav način se gubi na ovoj dionici sve ostalo je čisti dobitak

jucerasnji trgovinski dan je zavrsio vise nego dobro doduse opet uz mali promet.Ljestvica je podignuta i u pogledu zadnje i u pogledu srednje cijene.Krajem dana bilo je pokusaja loma na 74 ali bezuspjesno [emo_palacg].Ova dionica ima perspektivu za veliki skok kada zatvori iznad 90 a na to izgleda necemo dugo cekati[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_novac][emo_palacg]

aaaa koje li trgovine tu… napeto je ko u indijskoj seriji.

who dares, wins

Nestala potražnja, poslovi nisu zaključeni, neminovno idemo drugi tjedan dole jupiiiii! kolega domobran, ja sam ušao sa pola milje na 930 i izašao prije tjedan dana na 1295, sa još 1000 dionica sam unutra, a čekam pad da se fino nadokupim i povećam brojku dionica kao što sam prije dva dana objašnjavao kolegici sa foruma, vidimo se na 1180-1200, uf što volim optimiste i sveznalice….sa zahlađenjem u RH idu i cijene dionica a jučerašnja negativna ocjena je šlag na kraju, nemojte navlačit za gore kada, ma dajte, zar još netko vjeruje u postove kao, odlična tvrtka, čvrsto fondumenti, gdje im je kraj i slično….sve je u banani, kada tone država tonu svi,zapamtite, barem su neki od nas vidjeli kako se ugasila jedna…bježite prije raspada sistema, nemiri su pred vratima a ne novi poslovi,kada jako vjeruješ u nešto to se i ostvari….1100,1100,1100,1100,1100

ovo je perfektna navlakusa, naime prvo se cijena spusti sa nalozima od jedne ili dvije dionice i onda voala na kraju dana prodje veliki nalog, tko nije pametan neka proda

bolesni su oni koji još uvijek uvjeravaju narod da će biti bolje,snižen nam je rejting, i vjerujte i HT i ernt se vraćaju koji korak unazad, sjetite se Ht-a i slasnih 180, a tamo ćemo brzo kupovati nakon objave izvješća i dividende….. ht 180 ernt pa 1080,1080,1080,1080

Kolega kakva je prognoza za sutra 1100 ili 1800 ?

New Report

Close