Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
Stvar je sljedeća, kada imate puno dionica, izlazite na nekoliko razina i osiguravate se, stoga kolege koji pišu joj prodao si toliko pa sada toliko itd…., glu…, izašao sam sa određenom količinom ali je puuuno i ostalo tako da mi je iskreno svejedno,ovako sam u plusu, ako ide gore onda ću sa svime biti debelo u plusu, ako drastično ide dole, kupujem i nadoknađujem razliku u većem broju dionica, većoj dividendi i uvijek otprilike jedan veliki plus, a svi na super analizama, savjetima, ostavite to za klijente u EU gdje burze donekle i funkcioniraju po nekim pravilima, ali kod nas svi dišemo kako dišu nekada , a sada ……
tko nije pametan nek proda
kolega morat ćeš se malo više potruditi da srušiš ovu dionicu,naišao si na krivu pored toliko dionica na burzi gdje jedino se za njih i zna preko drukeraja a ne po poslovanju….
ajmo malo obrazlozit najbolja dividenda na zse, najtransparentnija kompanija na zse,jedina sa stelarnim rezultatima gdje i ako izgubis dobijas tj. ako cijena i ne odleti u nebo (a hoce) jos uvijek je tu i vise nego izdasnA DIVIDENDA itd.itd. pa za sve ovo platiti izmedju 1600 i 1700 HRK i nije puno za traziti
Onaj tko posjeduje puno dionica jer želi biti partner u kompaniji taj prati malo dugoročnije trendove…uz to na ovoj dionici uživa dividendu koja je rijetkost i na uređenim tržištima ovih godina. Posjedujem ove dionice od prapočetaka i plus je enorman…ovo je jednostavno biser i to već godinama…Ova kompanija posjeduje znanje, ne muljanje kao kod Ingre, IGH i Dalekovoda! Ne trebaju im namješteni poslovi po prenapuhanim cijenama u političkoj igri, već svojim znanjem i radom ostvaruju rezultate na tržištu. Iako nema informacija o proširenju posla u Rusiji za sada…vjerujem da će nas opet po tko zna koji put ugodno iznenaditi….Zahvalan dioničar!
dolazi nam jos jedan lijep i suncan dan, za uspjesne uspjesan a za neuspjesne tragican
Iako nema informacija o proširenju posla u Rusiji za sada…vjerujem da će nas opet po tko zna koji put ugodno iznenaditi
pametnom dosta [emo_palacg]
Jucer potpisan jos jedan ugovor u vrijednosti 40 mil kuna na dvije godine. Nastavak odrzavanja i prosirenja sustava u zdravstvu u HR.
može link????????