ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 12:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,95
8.646
47
184,00
185,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

California surfing….surfing usa

Stvar je sljedeća, kada imate puno dionica, izlazite na nekoliko razina i osiguravate se, stoga kolege koji pišu joj prodao si toliko pa sada toliko itd…., glu…, izašao sam sa određenom količinom ali je puuuno i ostalo tako da mi je iskreno svejedno,ovako sam u plusu, ako ide gore onda ću sa svime biti debelo u plusu, ako drastično ide dole, kupujem i nadoknađujem razliku u većem broju dionica, većoj dividendi i uvijek otprilike jedan veliki plus, a svi na super analizama, savjetima, ostavite to za klijente u EU gdje burze donekle i funkcioniraju po nekim pravilima, ali kod nas svi dišemo kako dišu nekada , a sada ……

tko nije pametan nek proda

@hahaba

kolega morat ćeš se malo više potruditi da srušiš ovu dionicu,naišao si na krivu pored toliko dionica na burzi gdje jedino se za njih i zna preko drukeraja a ne po poslovanju….

ajmo malo obrazlozit najbolja dividenda na zse, najtransparentnija kompanija na zse,jedina sa stelarnim rezultatima gdje i ako izgubis dobijas tj. ako cijena i ne odleti u nebo (a hoce) jos uvijek je tu i vise nego izdasnA DIVIDENDA itd.itd. pa za sve ovo platiti izmedju 1600 i 1700 HRK i nije puno za traziti

Onaj tko posjeduje puno dionica jer želi biti partner u kompaniji taj prati malo dugoročnije trendove…uz to na ovoj dionici uživa dividendu koja je rijetkost i na uređenim tržištima ovih godina. Posjedujem ove dionice od prapočetaka i plus je enorman…ovo je jednostavno biser i to već godinama…Ova kompanija posjeduje znanje, ne muljanje kao kod Ingre, IGH i Dalekovoda! Ne trebaju im namješteni poslovi po prenapuhanim cijenama u političkoj igri, već svojim znanjem i radom ostvaruju rezultate na tržištu. Iako nema informacija o proširenju posla u Rusiji za sada…vjerujem da će nas opet po tko zna koji put ugodno iznenaditi….Zahvalan dioničar!

dolazi nam jos jedan lijep i suncan dan, za uspjesne uspjesan a za neuspjesne tragican

Iako nema informacija o proširenju posla u Rusiji za sada…vjerujem da će nas opet po tko zna koji put ugodno iznenaditi

pametnom dosta [emo_palacg]

Jucer potpisan jos jedan ugovor u vrijednosti 40 mil kuna na dvije godine. Nastavak odrzavanja i prosirenja sustava u zdravstvu u HR.

Meni je ova cijena odlična…svaki put kada odem u dućan…kupim još pomalo!

@worlock

može link????????

40 mil. kn za proširenje u zdravstvu, ugovor na dvije godine i 130 mil. kn modernizacija telekomunikacija cjelog sjevernog dijela mađarske…:-)
pametnom dosta

New Report

Close