ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,95
8.646
47
184,00
185,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

For now, we have not included any
significant follow-up contracts, but rather a return to the revenue levels
seen ahead of this contract in CIS.
With the additional cash from the RT contract and further potential coming
from Russia, we expect the dividend to reflect this development.
Consequently, we double our previous dividend estimate to HRK 200
(including an HRK 180 bonus dividend), which translates into a DY of
17.5%, based on the current share price of HRK 1,140.
In previous years, the best investment timing to derive
the greatest benefit from the share price development ahead of the
dividend has been September to December. Further news flow regarding
new business will definitely help the share price further.

http://reports.aiidatapro.com/brokers/Erste/2012-09-20_HR_CR_Ericsson.pdf

Kome je interesantno…može pročitati sve!
Posjedujem puno dionica puno godina…svatko investira po nekoj svojoj zamisli, a moja je činjenica da sam s ovom dionicom prezadovoljan od 1996. godine!
Tko hoće neka kupi…a tko neće neće!

…svi ste mi se vi smijali kada je po ljeti ova dionica bila na 900 da će za koji mjeasec biti na 1300…
…a ako rba analitičari znaju koliko će iznositi dividenda…

Neki su se smijali, a neki su kupovali. I ja sam kupovao od nekoga tko je tada prodavao. Uvijek ce tako biti.

Za dividendu opet pricas glu.osti. Ni Uprava ERNT nema pojma o dividendi za 2012. Saznat ce malo prije nas kad im NO (predstavnici Ericssona u NO) da prijedlog. Uprava moze traziti malo manju dividendu ili sl. ali se zna cija je zadnja.
Da li ce biti 0 kuna, 20 kuna, 120 ili 320 kuna to NIKO sada ne zna, a najmanje neki analiticari.

Moglo bi i ovdje biti posla…

Evo što Kosovo nudi hrvatskim biznismenima
Svijet&Regija 6.11.2012. 21:22 Poslovni.hr/Hina

Na forumu su prezentirani gospodarska situacija na Kosovu, investicijske mogućnosti te planirani projekti, a posebno su istaknuti projekti ulaganja u autoceste, telekomunikacije i energetiku te u turizmu projekt skijališta Brezovica

Moglo bi i ovdje biti posla…

Evo što Kosovo nudi hrvatskim biznismenima
Svijet&Regija 6.11.2012. 21:22 Poslovni.hr/Hina

Na forumu su prezentirani gospodarska situacija na Kosovu, investicijske mogućnosti te planirani projekti, a posebno su istaknuti projekti ulaganja u autoceste, telekomunikacije i energetiku te u turizmu projekt skijališta Brezovica

Prisustvovao sam forumu, i prilika ima, ali je potrebno odvaznosti.
Da se Gradimir Pačić udostojio pojaviti na forumu kao sto je i bio najavljen mozda bi i signalizirao nasim tvrtkama da razmotre i tu opciju.. No vjerujem da je danas imao bitnijeg posla nego raditi na izvoznim potencijalima RH.

1400 kuna je cijena ispod koje ne treba prodavati s obzirom na stanje firme.
A kome treba lova hitno neka prodaje sada ali bolje je da pričeka jer će ići gore.

Kako ne postoji, postoji jedna jos najaca, odnosno najjaca sta se love, casha tice, adrs 1 milijarde eura=7,3 milijarde kuna

Promet odličan uz rast cjene,manje više ovako je uvjek prije objave dobrih vjesti…još kad bi ekipa sa Belja,Ingre i ostalih perjanica svratila malo sa drukom gdje bi nam bio kraj….[emo_cool]

Mislim da je u ovoj godini bilo dosta genijalnih vijesti, prije nove godine čeka nas pad kako bi se do 14.02.2013 privilegirani ponovno zaradili božičnicu i to je to za ovu godinu……….sada čekati dva tjedna da malo potone, onda nadokupiti i izaći prije 14.02.

Piše rijetkih…i Adris tu pripada zasigurno!

PD
Švedski div ERicsson dijeli 1550 otkaza..

[emo_ooooo]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

PD
Švedski div ERicsson dijeli 1550 otkaza..

Manje para u Švedskoj = veća dividenda ET[emo_namigusa]

HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND (53009692506) 123.444 9,27 Skrb. +958

New Report

Close