Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,51 | 25.141 | 137 | 183,00 | 183,50 | 0,55% |
Totalno kriva dionica za drukanje preko foruma. To slabo pomaže i kod nelikviduša, a kamoli ernt. Haba sigurno manipulira dionicama sa svojih ogromnih 6 komada
Samo fora je da se radi vjerojatno o nekom klincu koji se cijeli jadan spetljao…
I kaze..
Kakve veze ima boravak na jahti s cijenom dionica? Iodkada se to dionice kupuju kada su na fer cijeni? Ja sam bio uvjeren da je cilj kupiti podcjenjenje dionice koje se prodaju ispod trenutne fer cijene, i onda ih prodas kada dostignu ili prestignu svoju fer vrijednost i kupis neke druge koje se trze na premaloj cijeni…
Nadalje spominje Hallarovu teoriju koja se bavi trendovima kretanja cijena, a ne valuacijom dionica dakle opet fail, vjerojatno nasao neku knjigu na Amazonu pa ubacio pojam samo da se pravi pametan.
Nadalje slijedi biser
Na stranu to sto nije dao nikakav link na nikakvu relevantnu analizu nego samo lupeta..Za rast koristi termin "korekcija" koji se koristi večinom kod padajučih cijena..
Uglavnom druka tako lose i bezvezno i se na kraju sam smota…
Nije mi jasno zasto moderator pusta takve postove uopce?
Jupiii…. napokon smo izazvali reakciju foruma, kolega nisu halucijacije nego halucinacije, posjedujem 2000 komada, i nisam maloljetnik, a ako pogledate navečer bilo koje vijesti i zabilježite si sve zbog čega se sudi određenim bogatim osobama i političarima iz ovog društva vidjeti ćete zašto smo čekali kraj ljeta i jahte, zato jer mora sve biti kako nekolicina odluči. Ali nebitno, drago mi je da je za sve vas koji ste se nakon što o ovome pišem cijelo ljeto vratili sa odmora i što ste počeli raditi, što se donekle i vidi po prometu ERNT.
što god vi mislili i poštujem ali istina je samo sljedeća, a analizu kretanja i link za one po vama nevjerovatne iznose dao je jedan od članova foruma još ljetos, dok ste vi bili na vašim odmorima….
Ali… dobro nam došli natrag…
i još jednom….
zato sorry…. ali malo ste zakasnili sa komentarima
opy/paste
samo podsjetnik jer je tekst pisan u osmom mjesecu pa zato, copy paste, nisam nikoga želio uvrijediti, ali situacija je takva da će se sada mjesec dana kipati svi ovi koji su bili na odmoru i onda kreće korekcija……..jer bilo bi nepravedno da vip klijenti banaka nakon svih odličnih vijesti zbog boravka na svojim jahtama propuste kupnju ove dionice po fer cijeni….
sa jeseni stiže ludnica, svi ovi ugovori,dividenda se spominje na 350,ako se gledaju novi pokazatelji po Hallerovoj teoriji,dionica je totalno podcijenjena,sjetimo se vrijednosti 2008-2009 a gdje su tada bili ovakvi poslovi,počeli se pojavljivat paketi dionica na velikim iznosina na 1700kn,mislim da sa završetkom ljeta kreće oštra korekcija. prognoze dvije jake europske kuće su na 2100-2300,razmislite prije nego nudite ovu dionicu po 1100kn……………
Nije nagovor na kupnju,prodaju…. posjedujem veliku količinu dionica
a i grupiranje je počelo na vrijednostima od 1300 na gore….. uživajte još malo u ovim malim prometima….
Hvala vam na tome što sam ponovno ocijenjen kao najlošiji član foruma, još jednom samo dokazujete da pišem istinu, hvala vam 🙂
letvica se podiže svaki dan…. [thumbsup]
polako ali sigurno…… [thumbsup]
A sto vas briga za zlobnike koji bi najradije vidjeli ovu dionicu na 500 kuna jer im je preskupa pa se drze onoga sto mogu 🙂
Cestitam na portfelju ernt-a i dionica hoce ici preko 2 soma.
Nadam se ovaj tjedan debelo preko 1200kn…ovo je dionica za ozbiljne ulagače a ne za trejdere i špekulante ….dosta vas je sljepo pored zdravijih očiju….. [bye]
Nadam se ovaj tjedan debelo preko 1200kn…ovo je dionica za ozbiljne ulagače a ne za trejdere i špekulante ….dosta vas je sljepo pored zdravijih očiju….. [bye]
vidit ćemo hoće li i dalje bjesomučno pumpati ERNT dok cijela burza pada. pred dividendu je cijena bila 1100 kn, a isplaćeno je 180 kn po dionici što znači da bi BAREM toliko ove godine firma trebala zaraditi samo da se pokrije isplaćena dividenda i opravda cijena od 1100 kn… zato mislim da je 1200 kn plafon za duženeko vrijeme i da će ubrzo ići pad cijene Ernt
copy/paste
samo podsjetnik jer je tekst pisan u osmom mjesecu pa zato, copy paste, nisam nikoga želio uvrijediti, ali situacija je takva da će se sada mjesec dana kipati svi ovi koji su bili na odmoru i onda kreće korekcija……..jer bilo bi nepravedno da vip klijenti banaka nakon svih odličnih vijesti zbog boravka na svojim jahtama propuste kupnju ove dionice po fer cijeni….
sa jeseni stiže ludnica, svi ovi ugovori,dividenda se spominje na 350,ako se gledaju novi pokazatelji po Hallerovoj teoriji,dionica je totalno podcijenjena,sjetimo se vrijednosti 2008-2009 a gdje su tada bili ovakvi poslovi,počeli se pojavljivat paketi dionica na velikim iznosina na 1700kn,mislim da sa završetkom ljeta kreće oštra korekcija. prognoze dvije jake europske kuće su na 2100-2300,razmislite prije nego nudite ovu dionicu po 1100kn……………
Nije nagovor na kupnju,prodaju…. posjedujem veliku količinu dionica