ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,26
127.034
697
182,00
183,50
-0,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

copy/paste
samo podsjetnik jer je tekst pisan u osmom mjesecu pa zato, copy paste, nisam nikoga želio uvrijediti, ali situacija je takva da će se sada mjesec dana kipati svi ovi koji su bili na odmoru i onda kreće korekcija……..jer bilo bi nepravedno da vip klijenti banaka nakon svih odličnih vijesti zbog boravka na svojim jahtama propuste kupnju ove dionice po fer cijeni….

sa jeseni stiže ludnica, svi ovi ugovori,dividenda se spominje na 350,ako se gledaju novi pokazatelji po Hallerovoj teoriji,dionica je totalno podcijenjena,sjetimo se vrijednosti 2008-2009 a gdje su tada bili ovakvi poslovi,počeli se pojavljivat paketi dionica na velikim iznosina na 1700kn,mislim da sa završetkom ljeta kreće oštra korekcija. prognoze dvije jake europske kuće su na 2100-2300,razmislite prije nego nudite ovu dionicu po 1100kn……………

Nije nagovor na kupnju,prodaju…. posjedujem veliku količinu dionica

Na asku 3 komada cjena 1.087.000,00…….šta to sad znači?????

letvica se podiže svaki dan…. [thumbsup]

🙂

Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem (iz filma-Doli Bel )Nema se tu kaj dodat,ko nije prepoznal ovu dionicu nema kaj tražit na burzi. Kad se samo sjetim da sam je ove godine kupovo po 950,980…ajoj,ajoj ..zarada sam tak !P0zdrav gosponu GOGOGO !!

Kupovalo se na 950-980 ali jako malo, jer su prometi tih dana bili tako mizerni, da su slastičarnice u splitu imale veći dnevni promet od onog na burzi,ali istina je počelo je grupiranje na 1300, očekuje nas vrhunsko izvjšće, ubrzo još jedan novi posao uz onaj sa rusijom i Vipom, izdašna objava dividende u drugom mjesecu i ulazak u EU, pa kako stvari stoje po nekim analitičarima ova dionica je podcjenjena a i neki europski političari se slažu da bi njena prava vrijednost bila negdije skoro pa 2000, ali vidijet ćemo što će vrijeme donijesti, samo da vam ne bude žao što niste kupovali ispod 1300……

Možemo li, poštovane kolege, u slijedećih nekoliko dana ovdje oćekivati 12xx…..? LP

Čiste ask samo tako…..stat će se malo da se popuni pa dalje [thumbsup]

ovi sami sebi prodaju?

…a i neki europski političari se slažu da bi njena prava vrijednost bila negdije skoro pa 2000…

A sto za ovu dionicu kazu europski seljaci i mljekari? [lol]

Za dividendu ni sami clanovi NO nemaju jos ideje dok ti vec znas kolika ce biti?
To bacas grah ili imas kristalnu kuglu?
Ja sam trazio u Nostradamusovim prorocanstvima, ali nigdje ne spominju dividendu ERNT za 2012g pa ti vjerojatno posjedujes nesto od gornjih rekvizita. [huh]

@ Hahaba strašan druk. Što vam nije bilo dosta ovih mega valova. Mogli ste zaraditi gotovo 50%.
Europski političari misle da ernt vrijedi samo 2000kn. Onda je dosta prjecjenjena dionica s obzirom na kojem nivou su druge dionice. Baš me zanima gdje će biti ernt u 12mj

Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

New Report

Close