Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
Nakon višednevnog dizanja cijena ERNT, zanimljiv je izvještaj matice! Evo dva grafa da se malo i usporedi kako dvije burze valuiraju vijesti…
Nije nagovor na kupnju ni na prodaju, nemam ERNT.
@verdi
zar misliš da ima još naivaca koji na osnovu foruma trguju …..
@zvjerkić
na koji način to utječe na našeg Eru…?????????????
A na osnovu čega je bio na 880 prije 20 dana, a sada na 1080, što je se promjenilo.
A izvješće od matice nije bitno, prihodi i dobit iz godine u godinu sve manji i manji i ERI u RH.Pozdrav. [thumbsup]
bas su zakon ovi koji nemaju dionice ali imaju misljenje…a zna se da je misljenje ko i … svako ga ima:)(
Kolege pričekajmo još koji dan, izvješće će biti ODLIČNO, hoće li se to odraziti na dionicu neću komentirati.
domobran,
vidjet ćeš kako utječe 🙁
može pojašnjenje za nas laike, kako izvješće matice utječe na ERNT?
[/quote]
Pojašnjenje će biti vjerovatno pad dobiti i prihoda u 2012 u ERI u RH, što znači nastavak trenda.
Što znači tko se sada iskrcaje po 1050, da će opet moći kupovati po 850-900.Pozdrav. [thumbsup]
[/quote]
Pojašnjenje će biti vjerovatno pad dobiti i prihoda u 2012 u ERI u RH, što znači nastavak trenda.
Što znači tko se sada iskrcaje po 1050, da će opet moći kupovati po 850-900.Pozdrav. [thumbsup]
[/quote]
Hvala na pojašnjenju, pričekam sa kupovinom do izlaska izvješća
[lol] , već sam se mislio zaletiti -)
domobrane,
sto ljudi sto ćudi. služe se svim i svačim od TA do fildžana… bar je na forumu druk od uvijek besplatan.
[/quote]
[/quote]
kolega ipak bi trebao znati već ako pišeš na ovoj temi da ERNT radi i u inozemstvu….ma možda je bolje da neznaš
[/quote]
[/quote]
kolega ipak bi trebao znati već ako pišeš na ovoj temi da ERNT radi i u inozemstvu….ma možda je bolje da neznaš
[/quote]
Kolega krivo si shvatio mislio sam na svekupno i vani i u RH, pada dobit i prihodi u 2012 po mojoj procjeni, što je tren već nekoliko godina zaredom (to možeš i sam provjeriti 2010 i 2011 godina).Pozdrav.
P.S.
Po mojoj procjeni ovih 20% u 20 dana je i dignuto prije objave izvješća za 10 dana koje će opet biti lošije nego zadnje. [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Kolega krivo si shvatio mislio sam na svekupno i vani i u RH, pada dobit i prihodi u 2012 po mojoj procjeni, što je tren već nekoliko godina zaredom (to možeš i sam provjeriti 2010 i 2011 godina).Pozdrav.
P.S.
Po mojoj procjeni ovih 20% u 20 dana je i dignuto prije objave izvješća za 10 dana koje će opet biti lošije nego zadnje. [thumbsup]
[/quote]
kolega ja ne znam šta ti misliš nego komentiram šta pišeš…..
[bye]