Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
šta bi neka metla po asku ili onaj od neki dan samo vraća ono što je prebacio?
Ma ne!To ti fondići pikaju po malo,pa te onda nazovu brokeri jel bi prodo fondiću za cijenu koju su si oni zamislili.Izgleda da su i fondići skužili da treba eru brzo kupiti jel će nestati,samo gospodo brokeri treba ponuditi interesantnu cifru ,a ne onu koju ste si zamislili.Jer ero ulazi u još jednu firmu ali po tiho pssst!!!
Ma ne!To ti fondići pikaju po malo,pa te onda nazovu brokeri jel bi prodo fondiću za cijenu koju su si oni zamislili.Izgleda da su i fondići skužili da treba eru brzo kupiti jel će nestati,samo gospodo brokeri treba ponuditi interesantnu cifru ,a ne onu koju ste si zamislili.Jer ero ulazi u još jednu firmu ali po tiho pssst!!!
[/quote]
neki dan pratio malo trgovinu čisto radi dividende kad ono lik opali poveću količinu po tako nebuloznoj cijeni da sam morao ugasiti komp.
[/quote]
neki dan pratio malo trgovinu čisto radi dividende kad ono lik opali poveću količinu po tako nebuloznoj cijeni da sam morao ugasiti komp.
[/quote]
Evo ti danas pokazatelja fondić opet ušao u igru cijena skočila,2Q povoljno izvješče garant i mi na konju psssst!!
A kaj misliš ko kupuje ove cifre od 100 i više dionica,moja baba.Samo kaj cimaju i cjenkaju se sa ciframa.
Vidjet ćemo idući tjedan da li je fond, ali ovi manji nalozi od oko 100 komada ne vjerujem da su njihovi jer njima su to premale količine.
Ovaj je inteligentan,malo po malo pa da vidiš kako se nagomila.
Da nebi bilo zabune, ne radi se ovdje o izvozu nekog HR proizvoda vec preprodaji opreme maticne kompanije. Ali je iznos ipak znatan.
Za DDJH se 4-5 godina pise o poslu sa oklopnjacima, a ERNT ce ovo odraditi u par mjeseci. Vidjet cemo da je i profitabilnost neusporediva. Narocito je bitan profit u vrijeme kada ga operativno ERNT i nije bas stvarao.
HR dodana vrijednost je u tome je što se ta oprema ne instalira i ne stavlja u funkciju sama od sebe. Radi se o značajnom znanju i iskustvu za koje je u redu da se unovči. Ne sumnjam da vi kolega worlock to znate, al samo da to imamo napisano crno na bijelo.
A što se tiče mitskih oklopnjaka, šta ćemo kada ERNT nema svoj reklamni blog.
OFFTOPIC: Zna li tko kako se zove HR firma koja proizvodi kožna autosjedala? Ovih dana je bila po medijima kao veliki izvoznik, a nikako se ne mogu sjetiti imena. Proizvode i za BMW čini mi se.
[/quote]
Malo kasnim, a i off topic je, al svejedno..
Evo linka (najveći izvoznici su na 46. str.), pa tko nije nek prouči. Jako zanimljivo.
http://www.poslovni.hr/ostalo/top-505-hrvatskih-kompanija-3-broj-208604.aspx