Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 182,00 | 910 | 5 | 182,00 | 183,50 | 0,00% |
kolege,
molim za komentar oštroumnijeg od mene, tko to sustavno radi pritisak na prodaji ili da okrenem pilu naopako pa pitam zašto oni koji inače kupuju, odnosno mirovinski fondovi, sada ne kupuju, već stoje sa strane.
Koliko ja znam mirovinski fondovi imaju redovit prinos i priljev.
Zašto bi fondovi danas kupovali po 900 kn kad će uskoro ERNT kupovati za 800, vjerovatno i niže.
Zašto bi fondovi danas kupovali po 900 kn kad će uskoro ERNT kupovati za 800, vjerovatno i niže.
Tako je … slusajte cinika koji zna target svega, a vrijednost nicega.
kada je isplata dividende
Informacija o dividendi
27.02.2012.
Glavna skupština Ericssona Nikole Tesle održat će se 5. lipnja 2012.
Pravo na dividendu u ukupnom iznosu od 170 kuna po dionici (20 kuna redovna i 150 kuna izvanredna dividenda) imaju dioničari koji su sedmog dana prije održavanja Glavne skupštine, tj. na dan 29. svibnja 2012. godine, evidentirani kao dioničari u depozitoriju Središnjeg klirinškog depozitarnog društva (SKDD). S obzirom da cjelokupni postupak prijeboja i namire te registracije dionica traje tri radna dana, da bi dioničar bio registriran u depozitoriju SKDD-a na dan 29. svibnja 2012. zadnji dan za kupnju dionica na Zagrebačkoj burzi je četvrtak 24. svibnja 2012. godine.
Dioničari društva koji prodaju svoje dionice nakon 24. svibnja 2012. zadržavaju pravo na dividendu.
Dividenda će biti isplaćena najkasnije do 5. srpnja 2012. godine. Primici od dividendi podliježu oporezivanju sukladno izmjenama Zakona o porezu na dohodak i Zakona o porezu na dobit (NN 22/2012).
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle
kolege,
molim za komentar oštroumnijeg od mene, tko to sustavno radi pritisak na prodaji ili da okrenem pilu naopako pa pitam zašto oni koji inače kupuju, odnosno mirovinski fondovi, sada ne kupuju, već stoje sa strane.
Koliko ja znam mirovinski fondovi imaju redovit prinos i priljev.
Kolega, nema nekih vijesti koje bi ulijevale povjerenje investitorima da bi ERNT mogao ostvariti značajnije prihode/dobit od onih koji su već uračunati u cijenu. Dok se to ne promijeni cijena će tavoriti na ovim razinama ili lagano kliziti nizbrdo.
Nisu mirovinci pijani bogataši, ako će nešto kupiti za manje kuna za koji dan/tjedan/mjesec ima smisla sačekati, a situacija na tržištima kapitala daje im za pravo.
na prodaji do 900 kn je 105 komada, a ukupna kupnja na ERNT je 108 komada
strava što su napravili od ove dionice
kolege,
pa dajte budite pametni, pa nećete valjda zaključiti da kupnja-prodaja na dnevnoj razini od 100 kom, vjerodostojno odražava vrijednost dionice ERNT.
Ovo je nota bene blue chip dionica. Nije bila nego je.
Pitao sam vas pristojno gdje je po vašem mišljenju nestala potražnja mirovinskih fondova?
aime, na ovako niskoj likvidnosti bi iole prisutna potražnja imala odraza na cijenu.
Moje skromno mišljenje je da fondovi oportuno ne kupuju, dapače čak i stoje po potrebi na prodaji, a sve u cilju da vrijednost dionice padne i više kako bi jeftinije onda kupili i popravili svoju krvnu sliku.
Pa pogledajte financijsko izvješće za prvi kvartal, ne propada firma
Ajde fala k…. vise da su im barem ovo skinuli s vrata, cini se da krece inv.ciklus pa ce tu biti puno posla za Eru
http://m.tportal.hr/200394/Vlada-ukinula-mobilni-namet.html
Sukladno Odluci o isplati dividende donesenoj na Glavnoj skupštini dioničkog društva Ericsson Nikola Tesla održanoj 5. lipnja 2012. godine obavještavamo dioničare Društva da će se dividenda za poslovnu 2011. godinu u ukupnom iznosu od 170 kuna po dionici (20 kuna redovna i 150 kuna izvanredna dividenda po dionici) isplatiti 28. lipnja 2012. godine.
Pravo na dividendu imaju dioničari koji su 29. svibnja 2012. imali na računu vrijednosnih papira u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu upisane dionice Društva.
Za sve porezne obveznike, u skladu s važećim poreznim propisima obračunat će se odgovarajući porezi. Neoporezivi dio dividende do 12.000,00 kuna godišnje priznat će se u godišnjem obračunu poreza na dohodak na temelju podnesene godišnje porezne prijave (Čl.30, st. 11. Zakona o porezu na dohodak).
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle
kreće ero na staru vrijednost.evo njega ponovo na 1600-1700 kn.
daj ne piši gluposti, EU se ljulja, svijetu prijeti nastavak recesije, mi imamo pad BDP-a od -1,3% a ti ovdje pjevaš borbene [bye]