ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 04:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,95
8.646
47
184,00
185,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kolege, izlaz 2500 , samo za LT dionicare.

prošle godine i oni koji su kupovali na 1600 su imali preko 10% dividende, pa su se dobro proveli. Ernt je odlična dionica, otplati se za 3 god ako trejdaš

Poštovani kolega "kanabis"….. nije baš da se može otplatiti za 3. god. ali da je odlična dionica……..kaj je……je. Želim svim ERI-nim dioničarima izuzetno uspješna naredna tri tjedna……LP

Miki Ericsson je dionica kod koje je to bilo moguće. Pratio sam do sada dva vala i investicija mi se povratila. Sada na žalost nemam dionice, a ni ne mogu odrediti gdje će cijena. Pošto će se bv jako smanjiti, a p/b će biti između 2,5 do 3. Po meni malo skupo. Treba vidjeti kakvo će im poslovanje biti.

fijuuuu, već 1,8 milja kuna prometa (1424 dionice) što je skoro pola prometa na ZSE!
tko zna do koliko će narasti do dividende??? 1600 kn ??? [smiley]

Bilo bi lijepo da dogura do 1400 Ja zadovoljan

fijuuuu, već 1,8 milja kuna prometa (1424 dionice) što je skoro pola prometa na ZSE!
tko zna do koliko će narasti do dividende??? 1600 kn ??? [smiley]

Ukoliko se zadrže ovako veliki prometi na ovoj dionici cijena bi bogla i pono više…..LP

Pričajte vi što god hoćete, ali ova dionica mora odraditi jednu poštenu korekciju prije pravog rasta.
Zar nitko ne vidi da je car gol i da im je poslovna dobit -11.97 miliona kuna na godišnjoj razini?
Ajd uživajte dok ide, ide!

ovo je bila prava transakcija [cool]

ERNT-R-A 11:42:18 666 1.288,00 857.808,00

Simpatično je vidjet nalog na kupnji od 1000 komada na 1180 kn, da njega nema omjer K-P bio bi malo zabrinjavajući.
cca K 360 P 3700 KOMDA

Koliko sam vidio 80 % trgovine išlo je po asku

ps Sve je to igra većih igrača

[cool]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Možemi li ovaj tjedan završiti iznad 1300 kn??????? LP

Simpatično je vidjet nalog na kupnji od 1000 komada na 1180 kn, da njega nema omjer K-P bio bi malo zabrinjavajući.
cca K 360 P 3700 KOMDA

Koliko sam vidio 80 % trgovine išlo je po asku

ps Sve je to igra većih igrača

[cool]

PS

Veliki igrači – IN
Buregđije – OUT

[cool]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

New Report

Close