Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,10 | 45.409 | 248 | 182,00 | 183,50 | 0,00% |
zna netko mozda kad izlazi izvjesce za 1.kvartal
27.04.2012.
Rezultati poslovanja Ericssona Nikole Tesle za 1. tromjesečje 2012. godine
svejedno kakvi sad budu rezultati jer ide 170 kn dividende, a ima i za nagodinu još toliko, a do tada će se već jače pokreniti i svjetsko gospodarstvo pa će biti poslova kao u priči
Mama je daleko i isisava sina koji sve više slabi.
Izvješće je sutra,a stanje na bidu pokazuje očekivanja.
Simens i KODT su preopolovili prodaju u odnosu na prvi kvartal prošle godine.Naravno da im se i dobit gotovo prepolovila.
Mislim da će obrana na 1180 kom 1000/vjerovatno mirovinac/pasti prije izvješća.
Mama je daleko i isisava sina koji sve više slabi.
Izvješće je sutra,a stanje na bidu pokazuje očekivanja.
Simens i KODT su preopolovili prodaju u odnosu na prvi kvartal prošle godine.Naravno da im se i dobit gotovo prepolovila.
Mislim da će obrana na 1180 kom 1000/vjerovatno mirovinac/pasti prije izvješća.
[/quote]
Kako ti se da biti toliko naporan, daj se strpi do sutra ili rezultata za Q2 pa onda pili.
lopina ako nemaš ere koj k. opće pišeš po ovom postu dojadio si i bogu a i dioničarima.
sad su se potrpali s tim malim cifricama,a sutra će se klat da ju kupe.
a ovaj sa 1000 (mirovinac),ma ja mu sigurno neču prodat svog eru.
lopina ako nemaš ere koj k. opće pišeš po ovom postu dojadio si i bogu a i dioničarima.
Ako spasiš jednog čovjeka,kao da si spasio čitav svijet.A ja mislim da sam spasio pokojeg malog
neiskusnog dioničara.Ja pričam brojevima i mislim da je to korektno.
Ako spasiš jednog čovjeka,kao da si spasio čitav svijet.A ja mislim da sam spasio pokojeg malog
neiskusnog dioničara.Ja pričam brojevima i mislim da je to korektno.
[/quote]
mislim da ti pokusavas zatrolat temu al ti ne ide,uletio si među tvrdu i pametnu ekipu,ak nisi kupio dok je bila 1000 sad ti je kasno,mozes odustat od losih pokusaja
Kolega Lopina, evo…
Vaš link
[proud]