Tutanj u Ingru? Oni ce imat ne 4x nego beskonacno puta vecu dobit nego zadnje dvije godine…Ako ju budu imali…
[/quote]
I u INGRU ali ne sa cjelokupnim portfeljem jer je to jako rizična investicija.Tu se može izgubiti
100% u slućaju stečaja,ali i višestruko zaraditi ako se INGRA izvuće.Barem pet rizičnih investicija
/BRIN,SLPF,FMPS,JAKT i QUNE su nerizične investicije/,može DIOKI ali puno jeftinije od sadašnje cijene,može i JDKM ali jeftinije,pa i MAGMA koja je blizu dna itd.I I dovoljno da povuće jedna
i imovina je sačuvana.
U ERNT za to nema šanse,jedino ako mirovinci ne odluče drukčije.A vi se ne oslanjajte na njih.
Olovku u ruke i tutanj iz ERNT.
Vidim da ste me nakitili asevima na predhodni post.Zašto?Ukažite mi gdje griješim.
Zaboravite ERNT onakav kakav je bio.Sadašnjost određuje budućnost!
Tutanj u Ingru? Oni ce imat ne 4x nego beskonacno puta vecu dobit nego zadnje dvije godine…Ako ju budu imali…
[/quote]
I u INGRU ali ne sa cjelokupnim portfeljem jer je to jako rizična investicija.Tu se može izgubiti
100% u slućaju stečaja,ali i višestruko zaraditi ako se INGRA izvuće.Barem pet rizičnih investicija
/BRIN,SLPF,FMPS,JAKT i QUNE su nerizične investicije/,može DIOKI ali puno jeftinije od sadašnje cijene,može i JDKM ali jeftinije,pa i MAGMA koja je blizu dna itd.I I dovoljno da povuće jedna
i imovina je sačuvana.
U ERNT za to nema šanse,jedino ako mirovinci ne odluče drukčije.A vi se ne oslanjajte na njih.
Vidim da ste me nakitili asevima na predhodni post.Zašto?Ukažite mi gdje griješim.
[/quote]
a jojjjj s čijom ti lovom radiš?
ako je tvoja ok, al ako je tuđa kupi pancirku!
No,
http://liderpress.hr/tvrtke_i_trzista/poslovna_scena/ericsson-ostvario-dobit-iznad-svih-ocekivanja/
i
http://www.ericsson.com/hr/vijesti/2012/rezultati_q1_2012_ericsson.shtml
[/quote]
i imovina je sačuvana.
[/quote]
Lopina de prestani trkeljat molim te….
Kolega Gogo,
Ja ne razumijem o kakvim vi kajmanskim otocima i prebacivanju troškova na ERNT pričate?
Ako ste vi direktor prodaje u Švedskoj (ili bilo kojoj drugoj zemlji) i sklopite posao kao predstavnik vaše poslovnice, zar nije logično da vam je u interesu da ta poslovnica od toga posla najviše zaradi?
Nitko ne uzima maržu ERNT, ako on direktno sklopi posao.
Ali ako vi sklopite ugovor u Japanu i trebate neke podizvođače ili kooperante za dio poslova, logično je da prvo posegnete za ljudima unutar korporacije, npr. od ERNT-a. Ali ne na način da ih platite višestruko više od onoga što je njihov stvarni trošak. Vi ih platite nešto više od stvarnog troška, ERNT ima neku malu zaradu, a ostatak dobijate vi, odnosno vaša poslovnica, koja je i ugovorila posao. Pa zar bi bilo logično da je drugačije od toga?
Jedna dogovorena od milju (i pol) kuna… steta sto se nisam nasao mrvu iznad pa da me pokupe [smiley]
Jedna dogovorena od milju (i pol) kuna… steta sto se nisam nasao mrvu iznad pa da me pokupe [smiley]
Ništa nije dogovoreno.Nekoga je napunilo,mislim mirovinca.Tu je stajao od jutros!
Ništa nije dogovoreno.Nekoga je napunilo,mislim mirovinca.Tu je stajao od jutros!
[/quote]
pričaš gluposti po običaju, ovaj s 1000 komada se stavio na kupnju par sekundi prije nego je došao prodajni nalog od 1000 komada
E sad je pitanje da li je pametniji mirovinac napunio glupljeg, ili je bilo obrnuto. [smiley]
Pa kolege nije vrag da imate toliko viška vremena da pratite čak naloge u ovom kako kažaš fondovskom smeću….
[/quote]
[lol]
Pa kolege nije vrag da imate toliko viška vremena da pratite čak naloge u ovom kako kažaš fondovskom smeću….
[/quote]
[lol]
[/quote]
Post mi je izostao?????Htio sam reći kako kolega ima previše vremena da prati čak i naloge na "fondovskom smeću"