ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 09:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
182,00
910
5
182,00
183,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

evo nam ERNT na 1256 kn, a to je tek početak rasta!
pozdrav neznalici lopini koji je prije par dan nagovarao forumaše da prodaju ERNT po 1150 kn [bye]

A što se nisi javio prije.
Koliko para ulažeš da možeš tvrditi da ide gore.
Nitko nije znao da ovo ide up,osim mirovinaca.I tu je priči kraj.
Ovo čudo postaje sve skuplje i vrijeme je za tutanj.Nakrcajte mirovince dok su voljni kupovati.

pozdrav neznalici lopini koji je prije par dan nagovarao forumaše da prodaju ERNT po 1150 kn [bye]

Ovo čudo postaje sve skuplje i vrijeme je za tutanj.Nakrcajte mirovince dok su voljni kupovati.

[/quote]

tebi još uvijek nije jasno da će vrlo izvjesno do ex div. daya cijena otići na 1400-1500 kn????
pa nije ni čudo da samo gubiš pare na burzi dok drugi zarađuju [lol]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

[/quote]
tutanj da, al ne prije 1350

Ma kakav dividend day i sl.

zalijepite si ovaj moj post negdje da pametni koji znaju čitati mi mogu zahvaliti na ovome što stalno ponavljam

izlaz : 2500-3000, u tom rasponu.

pozdrav

na kojoj to burzi 2500-3000 he he he.

kad bi bio pun ko brod nebi bio ovdje!!!![emo_dolar]

Danas bi prosječna mogla biti 1250kn,i tako narednih dana polako i sigurno prema gore…a još da je ekipa sa PTKM ovdje gdje bi bio kraj [lol]

Doći će.

preslikajte situaciju od prošle godine. Ovo može narasti do 1400kn i preko toga se ne treba kockati.

Na burzi onih koji prate trendove, koji se informiraju, koji prate svoje dionice, onih koji prate fundamente, na burzi onih koji prepoznaju navlakuse, na burzi onih koji prate infr. Planove i obveze razvoja i strategiju ulaganja, ukratko, ako imate strat. onda bi znali vrij. ere.

daj nemoj navlačit ljude kakva cijena od 2500-3000,možeš ti pratit trendove,informirat se, fundamentalizirati razvoj i strategiju ere,ali na ove cifre gore nećeš sunce vidjeti to ti je realnost Zagrebačke burze.

kad bi bio pun ko brod nebi bio ovdje!!!![emo_dolar]

Navlacenje?? Kolega, sto se mene tice neka prodaju i po 500 kuna, moj post je namijenjen onima koji slicni razmisljaju ( znaju ) kao i ja . Ako netko zeli biti ovca, neka bude. Vrijeme ce pokazati sto je Ero i koliko ce jos firmi u hrvata imati benefite od globalnog trenda umrezavanja. Ero ce vrijediti i vise od mOje preporuke, nisam kratkorocni spekulant i uopce me ne zanima sadasnja cijena nego samo perspektiva, a ona je ovdje.

KAD ĆE BITI DIVIDENDA

Navlacenje?? Kolega, sto se mene tice neka prodaju i po 500 kuna, moj post je namijenjen onima koji slicni razmisljaju ( znaju ) kao i ja . Ako netko zeli biti ovca, neka bude. Vrijeme ce pokazati sto je Ero i koliko ce jos firmi u hrvata imati benefite od globalnog trenda umrezavanja. Ero ce vrijediti i vise od mOje preporuke, nisam kratkorocni spekulant i uopce me ne zanima sadasnja cijena nego samo perspektiva, a ona je ovdje.

složila bih se s ovime. ključna riječ umrežavanje za koje je potrebna tehnologija, a bogami i znanje, koje ernt kolko vidim ima. čekajte samo da se ovi "istočniji" raspištolje s LTE-om, pa se počnu sklapat pravi poslovi.

nažalost nemam ovu dionicu, ali da imam, ne bi mi padalo napamet u ovom trenutku prodat. i najveći papci će to čuvat bar još neko kratko vrijeme.

KAD ĆE BITI DIVIDENDA

imaš linkovlje sastrane 🙂

http://www.poslovni.hr/vijesti/dividenda-do-5-srpnja-198044.aspx

i ne deri se 😀

New Report

Close