ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 14:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,95
8.646
47
184,00
185,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ovo o konkurenciji malih firmi ERNT-u moram komentirati i zacuditi se da igraci koji su tu dosta aktivni i cak se stjece dojam da su veliki igraci i vjerojatno imaju ERNT u svom portfelju, ocigledno nemaju blage veze cime se ERNT uopce bavi.
i tko je zapravo jedina moguca svjetska konkurencija ERNT-u.
ponavljam, ne hrvatska naravno jer toga nema niti moze biti nego svjetska.

ni trc ni mrc ljudi što se čeka na takvoj dionici pa se gleda svaka lipa ili ulaziš ili izlaziš – hoće li to polako na 1300 [pray]

2.12.2011
naime moje misljenje je da 1250 ne gine, a u slucaju solidne dividende ic ce to i do 1500.

a pod solidna dividenda….a nesto kao i lani mozda koju 10-inu kuna vise..

moram se pohvalit kad me vec nitko drugi ne hvali [angry]
tocno sam pogodio kretanje cijene.
ko svajcarski sat 🙂
i tocno kako sam predvidio ce i biti.
cak nesto malo bolje cini se.

sad jos ako dividenda bude 200 kuna a nakon toga cijena 1500…. morat cete mi dati titulu sir nostradamus . hehehehe.

sad jos ako dividenda bude 200 kuna a nakon toga cijena 1500…. morat cete mi dati titulu sir nostradamus . hehehehe.

Ja se nebi složio sa tobom da će biti tako velika dividenda, jer ni jedna ozbiljna firma koja želi napredovati u budućnosti nebi smjela ispraznitit svoje račune. Iako je matična tvrtka u minusu, no zašto bi oni tjerali i svoje tvrtke kčeri u propast. Zamisli scenarij da ERNT dođe nekvi posao u koji mora uložiti popriličnu količinu novca … mogući su krediti i sve to je OK, ali zašto kad ima gotovine na računu …

Ljudi budite investitori, a ne da se ubijate za 100 kuna. Zbog takvih smo tu gdje jesno. Najlakše je biti Ivo pa sve pare sebi u đep, no tad se dolazi do ovoga stanja u kojem smo trenutno, na rubu junk stanja. xD

Ja se nebi složio sa tobom da će biti tako velika dividenda, jer ni jedna ozbiljna firma koja želi napredovati u budućnosti nebi smjela ispraznitit svoje račune. Iako je matična tvrtka u minusu, no zašto bi oni tjerali i svoje tvrtke kčeri u propast. Zamisli scenarij da ERNT dođe nekvi posao u koji mora uložiti popriličnu količinu novca … mogući su krediti i sve to je OK, ali zašto kad ima gotovine na računu …

Ljudi budite investitori, a ne da se ubijate za 100 kuna. Zbog takvih smo tu gdje jesno. Najlakše je biti Ivo pa sve pare sebi u đep, no tad se dolazi do ovoga stanja u kojem smo trenutno, na rubu junk stanja. xD
[/quote]
Očito da nemate dotičnu dionicu!!!!

100 kn je dividenda koja će zadovoljiti ulagače i ostaviti firmi solidnu zalihu keša [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za investiranje

[/quote]
[/quote]

Možda ju nemam, možda ju imam, ja mislim da je to moj problem koliko ja imam ili nemam. Samo sam iznio svoje mišljenje i odmah se ide u kontra napad, moje mišljenje stoji i necu ga promjeniti, jer ja ne kupujem dionice kako bi ih imao mjesec dana, kao 99% ljudi na ovome forum uključujuči Vas sccot što se iz vaših riječi može zaključiti. Možete Vi mene blatiti, možete djeliti slabe ocijene , ma djelite, ali ako već imate dionice morali biste misliti na buducnost firme, a ne da se zadovoljite samo sa nekom sićom, promislite svoje postupke koje radite na burzi! Svatko se danas naziva investitorom xD

[/quote]
[/quote]

Možda ju nemam, možda ju imam, ja mislim da je to moj problem koliko ja imam ili nemam. Samo sam iznio svoje mišljenje i odmah se ide u kontra napad, moje mišljenje stoji i necu ga promjeniti, jer ja ne kupujem dionice kako bi ih imao mjesec dana, kao 99% ljudi na ovome forum uključujuči Vas sccot što se iz vaših riječi može zaključiti. Možete Vi mene blatiti, možete djeliti slabe ocijene , ma djelite, ali ako već imate dionice morali biste misliti na buducnost firme, a ne da se zadovoljite samo sa nekom sićom, promislite svoje postupke koje radite na burzi! Svatko se danas naziva investitorom xD
[/quote]
Slažem se ja s Vama da nam nisu napravili s burzom to što su napravili,pa čovjek nastoji da se
malo oporavi na bilo koji način pa i dividendom! treba dočekati 4,5god. pozdrav

[/quote]

vec po drugi put u ovih par dana moram konstatirati da dosta ljudi ovdje nema pojma cime se bavi ERNT sto me cudi ako ljudi vec ulazu u odredjenu kompaniju.

i kakvu vrstu poslova i na koji nacin radi.

kakav bi to posao bio za ERNT u koji treba inicijalno uloziti poprilicnu kolicinu novca, mozes li mi objasniti? bas me zanima…

ICT: ključ ponude 21. stoljeća7. veljače 2012.
Okruglim stolom "Krvna slika zdravstvenog sustava", održanim 6. veljače u prepunom Novinarskom domu u Zagrebu, započeo je niz od šest planiranih okruglih stolova na temu aktualnog stanja hrvatskog zdravstva. Organizatori događanja su časopis Banka i Ekonomski institut Zagreb, pokrovitelj Ministarstvo zdravlja RH, a njihov glavni partner u ovom projektu kompanija Ericsson Nikola Tesla.

Očekivano, najviše zanimanja pobudilo je izlaganje dr. sc. Rajka Ostojića, ministra zdravlja RH,
koji je dao je pregled trenutačnog stanja u zdravstvu i smjernice za naredno razdoblje. Među brojnim prezentiranim financijskim pokazateljima izdvajamo trenutačni deficit zdravstvenog sustava od 5,2 milijarde kuna te smanjivanje stope doprinosa za obvezno zdravstveno osiguranje s 15 na 13 posto, u funkciji je rasterećenja gospodarstva i poticanja otvaranja novih radnih mjesta. Naglasci ministrova izlaganja, potvrđeni izlaganjima dr. sc. Sandre Švaljek, ravnateljice Ekonomskog instituta i dr.sc. Dubravka Mihaljeka, analitičara Banke za međunarodne obračune te diskusijama iz publike, ukazuju na čvrstu uzročno-posljedičnu vezu ekonomije i zdravstva.

Zdravstveni sustav je jedan od najvećih potrošača javnog novca i može ozbiljno ugroziti održivost javnih financija, a istodobno zdrav čovjek može najbolje utjecati na povećanje produktivnosti pa zdravlje postaje jedna od najvažnijih ekonomskih kategorija nacije.

Ministar Ostojić rješenje postojećih problema vidi u dosljednoj provedbi prioriteta objavljenih još tijekom kampanje te u postupnoj evoluciji ponude u zdravstvu i njenom usklađivanju s potrebama 21. stoljeća. Upravo u tom procesu očekuje još veći doprinos informacijsko-komunikacijskih tehnologija (ICT), u konačnici kojeg će liječničkim simbolom, uz uobičajeni stetoskop, postati i kompjutorski miš.
Između više istaknutih medicinskih profesionalaca i predstavnika udruga, prisutne je pozdravila mr. sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle te, u ime kompanije partnera, nakon kraćeg izlaganja, za ožujak najavila sljedeći okrugli stol posvećen utjecaju ICT-a na unaprjeđenje zdravstva i društva u cjelini.

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Sve polako raste jedino mi padamo iz dana u dan. Dokle? [cry]

New Report

Close