Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
jel točno da ERNT ima zadržanog keša na računu 450 kn???? [shocked]
Odi na bilancu i vidiš AOP 58 – 479 milijuna/broj redovnih – 1 331 650 = 359 kn po dionici(q3).
Dakle ima dosta gotovine po dionici, da.
Odi na bilancu i vidiš AOP 58 – 479 milijuna/broj redovnih – 1 331 650 = 359 kn po dionici(q3).
Dakle ima dosta gotovine po dionici, da.
[/quote]
znači imaju para da nam 2 godine za redom isplate kao lani po 180 kn! [thumbsup]
a možda svih 359 kn isplate ove godine??? [thumbsup] [thumbsup]
Što više čitam ovu temu imam dojam da večina dioničara ovdje bi bila presretna da ERNT otpusti sve radnike, proda svu opremu ,zgrade i zemljišta i keš ljepo zajedno s onim na računu isplati dioničarima.
Takva nam je država. I meni se sviđa ideja da sve dionice koje imam odu u stečaj, pa da podjelimo dobit. A ostalim građanima šta Bog da
Što više čitam ovu temu imam dojam da večina dioničara ovdje bi bila presretna da ERNT otpusti sve radnike, proda svu opremu ,zgrade i zemljišta i keš ljepo zajedno s onim na računu isplati dioničarima.
Cak i stecaj je je nekakav posao….. Ili nije?
Ta većina dioničara su:
1.Ignoranti i nemaju blage veze o poslovanju i investiranju.
2.Lukavi ignoranti koji bi rado pokupili dividendu od 350 kn i iste sekunde skratili svoju poziciju u ERNT.
Kako god bilo,nama razumnim i dugoročnim ulagačima nikako ne odgovara takvo budalasto prosipanje gotovine da bi ekipa koja ima 10 dionica bila sretna. [rolleyes]
Da,da to je stvarno perverzno biti par dana u dionici pokupiti dividendu i zbrisati dok drugi čekaju da dođe na razinu njihovog ulaza cca 2-3000 kn [undecid]
Da,da to je stvarno perverzno biti par dana u dionici pokupiti dividendu i zbrisati dok drugi čekaju da dođe na razinu njihovog ulaza cca 2-3000 kn [undecid]
O čemu vi kolega?
Ja govorim o tome šta je dobro ,a šta nije za firmu.
To što će netko zaraditi 300 kn više ili manje je meni potpuno nebitno.
Kad cijena dodirne 1280 kn, iskrcaj kreće.Tu je već i dividenda i dobit ugrađena u cijenu.
Sa 1050 kn to je već solidnih 20% rasta.
Zar ne?
[/quote]
Ima li snage ERO preskočit 1300 kn¨!?
[sealed]
O čemu vi kolega?
Ja govorim o tome šta je dobro ,a šta nije za firmu.
To što će netko zaraditi 300 kn više ili manje je meni potpuno nebitno.
[/quote]
Ma naravno kolega. I meni su oduvijek interesi firme, države, nacije, Svemira i okolice bili važniji od vlastitih. Jedino što mi je iskrenost mana.