Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,95 | 8.646 | 47 | 184,00 | 185,00 | 0,00% |
Kad cijena dodirne 1280 kn, iskrcaj kreće.Tu je već i dividenda i dobit ugrađena u cijenu.
Sa 1050 kn to je već solidnih 20% rasta.
Zar ne?
[/quote]
pogledaj na kojim razinama prolaze velike količine pa ćeš vidjeti da će rast biti puno viši…
karakteristično za ovu dionicu je da ona raste do objave dividende, a onda kad se sazna iznos skoči za još toliko, to je redovita pojava. razlog je valjda čvrsta struktura top 10 i dokup fondova.
uglavnom, ja prije 1400 kn ne izlazim, a ti kako hoćeš
evo nam poreza na dividendu. 12% na sve preko 2200kn
to ćemo tek vidjeti, ništa još nije usvojeno…osim toga, najveći dio dobiti kod ERNT je zadržana dobit iz ranijih godina kad taj porez nije postojao, tako da mislim da porez ako i bude uveden, neće se odnositi na dobit iz tog razdoblja nego samo na novu dobit, nakon donošenja zakona
evo nam poreza na dividendu. 12% na sve preko 2200kn
za prijedlog od 12 posto sam procitao, ali di pise da ce neoporeziva granica biti 2200 kuna?
moze neki link?
Erikson prepolovio dobit od prosle godine.Sranica boerse.ARD.de
to je Ericsson svedski ne ERNT.
fino raste ERNT, do 20.02. mogao bi bez problema na 1400 kn [thumbsup]
Erikson prepolovio dobit od prosle godine.Sranica boerse.ARD.de
Još Vam nije kasno kupiti,druk neće proći!!!!!
Pa ovo je fenomenalno !!!!!!!!
Mi i CROS ko da smo u nekom drugom svemiru !!!
Moram priznati da mi ova dva pogotka debelo izvlače cijelu prošlu godinu…mada sad tek vidim kako je teško držati dionicu dok je prilično u plusu ,a k tome imaš još prilično velike količine…
Evo na CROS-u danas nisam više izdržao i prodao četvrtinu…dobit čistih 50 %…ostalo ću još malo držat jer naravno pohlepi nikad dosta…
Pokupili mi danas s aska i nešto sitno ERNT-a ,odn. zaboravio pomaknut prod. nalog,al hebi ga, toga imam još poprilično tak da nema zime…al nisam ni sanjao da bi i danas mogao skočit skoro za 10 %…ovdje očito nema više zahebancije …
Uglavnom sretno svima …i nemojte zaboravit ovo proljeće uzeti dobit na nekim dionicama,jer tu je zapravo najveće umijeće investitora, da mu pohlepa ne zamagli um,a prilika za dobru zaradu je sve manje i manje na ovom našem jadu od burze …
jel točno da ERNT ima zadržanog keša na računu 450 kn???? [shocked]