ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
184,61
28.800
156
183,50
184,50
-0,54%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kupuje ericsson da bi podijelio uposlenicima, kao i svake godine do sada…

Može li netko od iskusnijih kolega dati prognozu kretanja cijene ove dionice u narednom razdoblju…LP

kad bi bilo takvih nebi ni trebalo burze svi se nadamo da će na cijene iz doba stare slave

Može li netko od iskusnijih kolega dati prognozu kretanja cijene ove dionice u narednom razdoblju…LP

Prognoza standardna: ako kupiš past će ako prodaš rast će.

who dares, wins

Iako njihovom "principalu" u Švedskoj ne cvjetaju ruže, dosad se više puta pokazalo da to nije neki
jak pokazatelj za naš ERNT.
Očekujem solidan Fin. izvj. 2011. i stabilan rast .
A možda i ne bude tako…

http://www.business.hr/burza/slabi-rezultati-ericssona-izazvali-strah-na-europskim-burzama

malo će si popraviti krvnu sliku sa hrvatskom dividendom pa će im biti lakše…

zanimljivo, u svijetu pada, a kod nas raste i obratno…..a mi smo kao dio evrope, svijeta..:):) [thumbsup]
[/quote]

Ako ćemo tako gledat,gdje banke bolje posluju u matičnim državama ili u (ekspoziturama)…?????

Prognoza standardna: ako kupiš past će ako prodaš rast će.
[/quote]

@ verdi [thumbsup]

@ miki
ja sam danas prodao, što znači da u narednim danima slijedi veći rast [smiley] [smiley] bar je do sad svaki put tako bilo [smiley]

Stabilan rast i veliki prometi…bit će ipak nešto u tim očekivanjima velike dividende?
Matici trenutno ne cvjetaju ruže, tako da bi im keš iz ERNT u obliku dividende odlično došao. A keša imaju preko 400 kn po dionici, ako se dobro sjećam?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ova dionica bi do ljeta svakako trebala preći 1300kn. I koliko sam pratio do sada kad počne rast u 2mj drži do 7 😀

do ljeta????
puno prije će na 1300 kn! puno prije!!

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

na pragu smo 1200 kn a oko 20/2 kad bude objava ide bar još 10% gore – bar je zadnjih godina tako bilo

hm,hm šta mi vrijedi rast do 1300 kad je moja prosječna ulazna 1360. i da naraste na 1360 pa neču valjda prodat s nulom. prodo bi na 1600 a do tud neče rast . i čestitke vama koji imate nižu ulaznu cjenu. [thumbsup]

New Report

Close