Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 184,61 | 28.800 | 156 | 183,50 | 184,50 | -0,54% |
Može li netko od iskusnijih kolega dati prognozu kretanja cijene ove dionice u narednom razdoblju…LP
Može li netko od iskusnijih kolega dati prognozu kretanja cijene ove dionice u narednom razdoblju…LP
Prognoza standardna: ako kupiš past će ako prodaš rast će.
Iako njihovom "principalu" u Švedskoj ne cvjetaju ruže, dosad se više puta pokazalo da to nije neki
jak pokazatelj za naš ERNT.
Očekujem solidan Fin. izvj. 2011. i stabilan rast .
A možda i ne bude tako…
malo će si popraviti krvnu sliku sa hrvatskom dividendom pa će im biti lakše…
zanimljivo, u svijetu pada, a kod nas raste i obratno…..a mi smo kao dio evrope, svijeta..:):) [thumbsup]
[/quote]
Ako ćemo tako gledat,gdje banke bolje posluju u matičnim državama ili u (ekspoziturama)…?????
Prognoza standardna: ako kupiš past će ako prodaš rast će.
[/quote]
@ verdi [thumbsup]
@ miki
ja sam danas prodao, što znači da u narednim danima slijedi veći rast [smiley] [smiley] bar je do sad svaki put tako bilo [smiley]
Stabilan rast i veliki prometi…bit će ipak nešto u tim očekivanjima velike dividende?
Matici trenutno ne cvjetaju ruže, tako da bi im keš iz ERNT u obliku dividende odlično došao. A keša imaju preko 400 kn po dionici, ako se dobro sjećam?
Ova dionica bi do ljeta svakako trebala preći 1300kn. I koliko sam pratio do sada kad počne rast u 2mj drži do 7 😀
do ljeta????
puno prije će na 1300 kn! puno prije!!
na pragu smo 1200 kn a oko 20/2 kad bude objava ide bar još 10% gore – bar je zadnjih godina tako bilo