ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 11:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,40
8.803
48
183,00
183,50
0,82%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Meni se čini po poznavanju poslovanja i uposlenika te kako stvari stoje sa poslovima da bi ovo moglo postati kao INGRA jako jako skoro!!! [bye] [bye] [bye]

Izjava godine. Usporedjujes gubitasku gradjevinsku firmu sa jednom od najjacih blue chip dionica u Hrvatskoj (koja btw, ima sasvim dovoljono posla, pogotov za ovakvu ekonomsku klimu)… ma bravo.

Meni se čini po poznavanju poslovanja i uposlenika te kako stvari stoje sa poslovima da bi ovo moglo postati kao INGRA jako jako skoro!!! [bye] [bye] [bye]

Izjava godine. Usporedjujes gubitasku gradjevinsku firmu sa jednom od najjacih blue chip dionica u Hrvatskoj (koja btw, ima sasvim dovoljono posla, pogotov za ovakvu ekonomsku klimu)… ma bravo.
[/quote]

Pa sumnjam da je to još uvijek u rangu najjačih blue chio dionica u Hr, dobit pada, nema novih poslova,
ima viška radnika (stalne su preraspodjele ljudi po odjelima da bi se izbjegla otpuštanja), a ni cijena radi više nije tolko jeftina ko nekada….
Jedina dobra stvar, po meni, je da imaju puno casha pa bi mogla biti dobre dividende…

IVICA-P-A

Ha,ha..htio bi ti valjda još po 1000 -1050 , al nema više stari…
Ja već prije mjesec,dva pokupovao svoje ( prosjek 1043,80 ) i sad samo mirno čekam kraj drugog mjeseca i objavu dividende ( trenutno se nagađa min. 100 kn,a vjerojatno će bit i više )

Uglavnom u narednim tjednima ovo ide lagano samo u jednom smjeru 🙂

Ingra i Ernt ,hm da , da sam u ingru ulupao par stotina tisuća valjda bih se sad već vješao negdje na tavanu il pio sredstva za smirenje,a ovako u ernt-u spavam ko beba,uzet ću svojih 10-20 % i zbogom burzo opet do jeseni [wink] [thumbsup]

Lagano se pametni pripremaju za objavu dividende Očekuje se polovinom veljaće a nadam se bar 120 -130 kn

Kaj je ekipo, jesam jedini koji je čuo trač da se ove godine sprema završno isisavanje dividende iz ERNT? Očito nisam, izgleda da su insajderi na djelu, mogla bi se HANFA baviti time za promjenu, a ne pihdarijama oko fingiranja kupnje na otvaranju za 1000-2000 kuna.

ekipa se bavi ingrom ,,a ovdje ljepo kupovanje u tisini… [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kaj je ekipo, jesam jedini koji je čuo trač da se ove godine sprema završno isisavanje dividende iz ERNT? Očito nisam, izgleda da su insajderi na djelu, mogla bi se HANFA baviti time za promjenu, a ne pihdarijama oko fingiranja kupnje na otvaranju za 1000-2000 kuna.

Nisi,nisi..šapuće se već par dana o nekim ciframa u koje ni ja baš ne vjerujem..al ako tako bude, onda ovo leti min. na 1400 kn…
Al sve je to opet rekla kazala..sigurnije info bi mogle procurit možda par dana prije objave rezultata za 2011 koji će biti 21.02.2012.
A do tad uživajmo..samo nemojte zaboravit i prodat nešto kad i ako krene euforija [smiley]

Matica prepolovila dobit

Vaš link

Teorije koje su 50% vremena u pravu manje su ekonomične od bacanja novčića.

http://www.business.hr/burza/slabi-rezultati-ericssona-izazvali-strah-na-europskim-burzama

[lol] [lol]

kolega u krivo si vrijeme krenuo drukat…nego ako misliš nešto zaradit kupuj jer će bit uskoro ko je jemio jamio je

http://www.business.hr/burza/slabi-rezultati-ericssona-izazvali-strah-na-europskim-burzama

malo će si popraviti krvnu sliku sa hrvatskom dividendom pa će im biti lakše…

zanimljivo, u svijetu pada, a kod nas raste i obratno…..a mi smo kao dio evrope, svijeta..:):) [thumbsup]

vecinski vlasnik -12%
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

New Report

Close