Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 182,26 | 127.034 | 697 | 182,00 | 183,50 | -0,82% |
Ovo lijepo ide na gore.
Dionica je dosta predvidiva. Kao i svake godine sad počinje lagani rast, koji će ju podići kroz sljedećih par mjeseci i onda nagli rast ovisno o iznosu dividende.
Moja procjena je da će u veljači biti na 1400… što vi mislite?
moja procjena je da će do kraja godine na cca 1150, a tek oko skupštine na 1400.
(naravno, po predpostavki da se ništa ne mijenja u poreznom zakonu jer će u protivnom reagirati BIG MAMA, a onda je vrlo izgledno da će u siječnju biti daleko iznad 1400).
Nazalost ja moram van do nove godine [sad]
Ovo lijepo ide na gore.
Dionica je dosta predvidiva. Kao i svake godine sad počinje lagani rast, koji će ju podići kroz sljedećih par mjeseci i onda nagli rast ovisno o iznosu dividende.
Moja procjena je da će u veljači biti na 1400… što vi mislite?
mislim da će do kraja godine na oko 1300 kn…a iduće godine ovisno o dividendi mogla bi i jače skočiti
Zanimljivo,prije tjedan-dva kad je dionica ronila svi su govorili da nema perspektive i da valjda izac sto prije,sad nakon ovog mini rasta je postala odjednom velika perspektiva ZSE.Daj bar ostanite dosljedni(cast izuzecima)
Nitko ne komentira da se ERICSSON NIKOLA TESLA D.D. (1/1) osnovni račun nalazio na 10 mjestu u topu10 i imao je 9052 dionice, a sada se na tom mjestu nalazi Splitsa banka sa 8062 dionice. Dakle sam ericsson je prodavao dionice
Nitko ne komentira da se ERICSSON NIKOLA TESLA D.D. (1/1) osnovni račun nalazio na 10 mjestu u topu10 i imao je 9052 dionice, a sada se na tom mjestu nalazi Splitsa banka sa 8062 dionice. Dakle sam ericsson je prodavao dionice
Nije Ericsson prodavao dionice. Dijeli tj. nagrađuje svoje zaslužne zaposlenike dionicama.
Nije Ericsson prodavao dionice. Dijeli tj. nagrađuje svoje zaslužne zaposlenike dionicama.
[/quote]
ma zna to i kanabis, ali vidi da je rasprodaja na ERNT gotova i da kreće rast, a on je sav keš utukao u belje pa mu je sad muka [tongue]
zna li se tko kupuje? ima li netko podatke?
vjerojatno su prošli tjedan na 1040-1050 kupovali fondovi….sada kupuju mali jer se boje da ne zakasne, a ne gledaju da je vani sve crveno i da ćemo možda već danas i mi okrenuti u crveno, a onda će opet biti ERNT po 1050 kn…nisu ovo vremena da se trči za dionicama!
sad, više nego ikad, KEŠ JE KRALJ, a osobna likvidnost – najbitnija!
Kako mi idu na živce ovi drukeri, to nije normalno. Ako je keš kralj i ako će se sve urušiti, koji vrag svi radite na ovom forumu i komentirate dionice? Iz altruizma?
zna li se tko kupuje? ima li netko podatke?
ja kupujem, dvije milje ću upucati u ernt, zadovoljan?
[yawn]
Kako mi idu na živce ovi drukeri, to nije normalno. Ako je keš kralj i ako će se sve urušiti, koji vrag svi radite na ovom forumu i komentirate dionice? Iz altruizma?
Kolega koji su to SVI na forumu?????