Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 182,26 | 127.034 | 697 | 182,00 | 183,50 | -0,82% |
Drzim se onoga da kupujem firmu a ne dionicu, i mislim da se tak necu zeznuti.
misliš? i nimalo te ne zanimaju razine u trenutku kupovanja? vidiš, ja mislim da treba biti više omjer toga što ti govoriš i čim niže cijene.
misliš? i nimalo te ne zanimaju razine u trenutku kupovanja? vidiš, ja mislim da treba biti više omjer toga što ti govoriš i čim niže cijene.
[/quote]
Zanimaju me, ali ovaj pad mi ne predstavlja mogucu propast firme kao nekim dionicarima, nego periodicnu fluktuaciju kao sto je Kanabis rekao. I da, racunam na cca 20-30% zarade do dividende, i zato sam usao u nju po ovoj (niskoj) cijeni.
Ne tone, nego ga se namjerno povlači dole. Danas je bila hrpa naloga po jedan komad sa ciljem rušenja cijene. Netko pokušava jako jeftino ući.
Ja isto mislim da nekakav veliki Medo namjerno gazi ovu dionicu, a onda kad je pusti odletit će ko praćkom u nebesa. Zato oprez, ma šta god radili !
automat za prodaju naštiman je na 1030 kn, na kupnji na 1027,xx ne prodaje, ali čim staviš kupnju na 1030, odmah prodaje….tko zna koliko još ima na lageru? [wink]
Dionica vam polagano tone. Ali naloga ima, tako da se ne morate brinuti. Gore bi bilo da više nitko nije zaonteresiran za kupnju. Mislim da ernt sljedeće godine neće napraviti bog zna što, možda mu se dobit malo i smanji. No fondovi će to sigurno nagruvati preko 1400kn, tako da je ulaz ok.
il nema na lageru il mu je automat krepo [rolleyes]
izgleda da se ispucao!
idemo nazad na 1100 kn! [thumbsup]
Ok, ovo je bilo očekivano, samo je bilo pitanje dana dok se netko ne ispuca, kao što je kolega gore rekao.
Ok, ovo je bilo očekivano, samo je bilo pitanje dana dok se netko ne ispuca, kao što je kolega gore rekao.
ovaj što je jučer rasprodavao na 1030 kn je očito završio, sad polako prema gore, sutra preko 1100 kn i povratak na 1150 kn odakle je biser ERNT bez razloga srušen [smiley]
Ericsson NT i BH Telecom sklopili ugovor vrijedan 26 milijuna kuna
Predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević i generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović jučer su u Zagrebu potpisali ugovor o proširenju radio dijela mreže BH Telecoma, najvećeg telekomunikacijskog operatora u BiH.
Ugovor je vrijedan 26 milijuna kuna i ostvarit će bolje pokrivanje korisnika BH Telecoma, a rezultirat će i povećanjem kapaciteta te većim brzinama u 3G mreži. Izvedba ugovorenih poslova kreće odmah, stoji u priopćenju objavljenom na Zagrebačkoj burzi.
”Ovaj je ugovor u skladu s našom strategijom osiguravanja atraktivnih usluga našim korisnicima uz adekvatnu brzinu prijenosa i kvalitetan doživljaj te istovremenu racionalizaciju troškova. S našim dugogodišnjim partnerom Ericssonom Nikolom Teslom prevladali smo klasičan odnos isporučitelj-kupac i zajednički surađujemo na uvođenju tehnologija koje donose dobrobit građanima i poslovnim subjektima u Bosni i Hercegovini”, izjavio je Nedžad Rešidbegović povodom potpisivanja ugovora.
”Realizacija ovog ugovora osigurat će BH Telecomu da uvođenjem novih usluga prati trend vodećih svjetskih operatera i ostane lider na bosansko-hercegovačkom tržištu. Njegovim korisnicima omogućit će zadovoljstvo brzinom i novim uslugama. Ugovorene poslove ostvarit ćemo, kao i do sada, u uskoj suradnji i uz tehničko razumijevanje stručnjaka naših kompanija, u partnerstvu i povjerenju”, kazala je Gordana Kovačević.
I što to znači….pad po običaju,jedina dionica kod svake objave novog ugovorenog posla cijena ide doli
I što to znači….pad po običaju,jedina dionica kod svake objave novog ugovorenog posla cijena ide doli
Sve ovisi o tomu kako gledaš na stvar i kako trguješ.
Ako špekuliraš kratkoročno i na malo onda fundamenti nemaju veze sa trenutnom cijenom dionice.
Ako pak trguješ rijeđe i "na duže staze" fundamenti bi trebali biti presudni.
Ne brini za cijenu, veliki igrači će nastojati "pokupiti vrhnje" ako su fundamenti dobri, a još ako bude dividende, bit će i jagme. [thumbsup]