Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,64 | 21.119 | 115 | 183,50 | 184,50 | 0,27% |
…
I moram još reći i to da duboko prezirem " drhtave ručice " koje su mi prodale dionicu po ovoj cijeni, a komentar je da ih niste ni zaslužili imati.
…
Griješite kolega, da je barem ovako svaki dan.
Koristim priliku da zahvalim prodavačima, omogućili ste meni i mojoj obitelji pristojan godišnji odmor. [cool]
:o)) i ja sam si podebljao portfelj. Jucer sam na zatvaranju stavio nalog na 1189,5 i nije mi prosao – bolje jer sam danas dobio za prosjecno 1130 [sealed]
Kolege,
danas objavljeno:
tvrtka lider inovativnosti po standardu HKI ( Hrvatski kvocijent inovativnosti ) u kategoriji velikih tvrtki ( između 119 kompanija ) je ENT.
kolege,
malo je deplasirano što sam sa sobom komuniciram na portalu ali eto imam potrebu prokomentirati kako je potpuno normalno na Zagrebačkoj burzi doživjeti da nakon što se objavi vijest o dobivanju novog posla u Crnoj Gori cijena ERNT—–padne.
Kolega,
dobivanje posla ionako nema baš puno veze sa trenutnom cijenom. Pa vidite kako je mirovnjaci guše na 1160 Kn, s dodatnim osiguranjima do 1175 Kn. Kad oni odluče srušati će je na 1000 ili dići na 2000 Kn. To Vam je tak. Čekajte dividendu, imaju love.
Kolega,
dobivanje posla ionako nema baš puno veze sa trenutnom cijenom. Pa vidite kako je mirovnjaci guše na 1160 Kn, s dodatnim osiguranjima do 1175 Kn. Kad oni odluče srušati će je na 1000 ili dići na 2000 Kn. To Vam je tak. Čekajte dividendu, imaju love.
kolika bi mogla biti dividenda? imaju još zadržane dobiti iz ranijih godina?
Kolega,
[/quote]
Nakon isplate dividende ove godine još im je ostalo cca 500 Kn/dionici zadržane dobiti iz proteklih godina. Kolika će biti dividenda – to možemo samo pretpostavljati pošto ove godine nisu baš puno uprihodovali, a eksplozija s e-zdravstvom i razvijanjem LTE tehnologije se tek očekuje. Možda još ove godine bude i izvanredna dividenda :).
lp,
[/quote]
Nakon isplate dividende ove godine još im je ostalo cca 500 Kn/dionici zadržane dobiti iz proteklih godina. Kolika će biti dividenda – to možemo samo pretpostavljati pošto ove godine nisu baš puno uprihodovali, a eksplozija s e-zdravstvom i razvijanjem LTE tehnologije se tek očekuje. Možda još ove godine bude i izvanredna dividenda :).
lp,
[/quote]
jel moguće da isplate predujam dividende? obzirom da nekon izbora to zna tko će biti na vlasti i kakvi će biti propisi oko oporezivanja itd? sad nek daju do kraja godine 300 kn per share pa čemo za ostatak viditi [thumbsup]