ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 20:03
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,10
45.409
248
182,00
183,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@ceha
Bas i ne.ERI i HWI ulaze u dovriste NSN-a cija je bila vecina opreme za mobilnu u HTu.
http://www.t.ht.hr/press/novosti_disp.asp?id=1607

@ceha

Bas i ne.ERI i HWI ulaze u dovriste NSN-a cija je bila vecina opreme za mobilnu u HTu.
http://www.t.ht.hr/press/novosti_disp.asp?id=1607

[thumbsup]

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

Tko je ono kukurikao da smo u petak na 1700?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Tko je ono kukurikao da smo u petak na 1700?

Cemu zurba, ceka se mene u cetvrtak s jos 10 komada, onda ce krenut prema gore ^_^.

Rusitelj vlade ^_^.

Većina ulagaća je kupovala, ne tako davno, ERNT po 1250 – 1350 kn. Zašto bi oni čekali 1700 i više? Zadovoljila ih je zarada od 300 do 400 kn i sad pomalo, da ne sruše cijenu plasiralu te dionice po 1640 – 1650 kn. Oni koji ulaze po današnjim cijenama treba rast na najmanje 1850 i više kako bi investicija imala smisla. Mislim da cijena neće preći 1700, a o 1850 mogu samo sanjati.

Napominjem da posjedujem dionice ERNT, istina kupljenih po 1250 – 1310 kn i ne mislim ih za sada prodavati.

Kolega, prvo napišete da je većina ulagača (???) kupovala po 1250-1300 i njima sugerirate prodaju, i onda napišete da ste vi isto kupili po toj istoj cijeni i ne mislite prodavati [rolleyes]

Jedino je pitanje koliko skrbnički Zabe misli istovarit jer jedino on prodaje veće količine, a cijena od 1800 kn do kraja svibnja je vrlo realna.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Kolega, prvo napišete da je većina ulagača (???) kupovala po 1250-1300 i njima sugerirate prodaju, i onda napišete da ste vi isto kupili po toj istoj cijeni i ne mislite prodavati [rolleyes]

Jedino je pitanje koliko skrbnički Zabe misli istovarit jer jedino on prodaje veće količine, a cijena od 1800 kn do kraja svibnja je vrlo realna.

Ma kaj se uopće zamarate s cijenom,ko kupuje,ko prodaje..to je trenutno nebitno..bitno je da će cijena pred dividendu biti viša od ove trenutne…a kolko će bit to će fondovi odredit…
Evo osobno mi je prosjek ulaza 1324,60 – sve kupljeno u 11,12 mjesecu 2010 g. , a kompletno izlazim tjedan,dva pred dividendu i gotova priča….a po kojoj cijeni to bih i ja želio znat..nadam se barem po 1750-1800…

Eto ti ..što je snaga dividendne dionice…sve pada,sve se crveni,već danima,a Ericsson ni makac..idealna dionica za veće novce..kod pravovremenog ulaza i izlaza..što i nije tako teško pogoditi..god. kamata na uložena sredstva min. 20%.. a spavaš mirno ko beba..

Eto ti ..što je snaga dividendne dionice…sve pada,sve se crveni,već danima,a Ericsson ni makac..idealna dionica za veće novce..kod pravovremenog ulaza i izlaza..što i nije tako teško pogoditi..god. kamata na uložena sredstva min. 20%.. a spavaš mirno ko beba..

ERNT ni makac već duuuuuugo vremena, samo mala korekcija. Ne vjerujem da će puno rasti. Možda do 1700, ali možda (moja procjena).

Molio bih poštovane kolege sa iskustvom da mi daju odgovor na pitanje kada će biti objava dividend dya. S obzirom da je Glavna skupština zakazana za 31.05.2011. prema pisanju kolege cbw, dali će biti objava na njoj ili će biti objava ranije…
LP

Ako bude kao do sada, onda 7 dana prije Glavne skupštine, dakle pon. 23.05. bi trebao biti ex-dividend day (ako je GS 31.05.).

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Molio bih poštovane kolege sa iskustvom da mi daju odgovor na pitanje kada će biti objava dividend dya. S obzirom da je Glavna skupština zakazana za 31.05.2011. prema pisanju kolege cbw, dali će biti objava na njoj ili će biti objava ranije…
LP

ako misliš na sazivanje GS, onda to piše u ZTD-u (tada ćeš znati više o ex d.d.);
Rok za sazivanje glavne skupštine
Članak 279.
(1) Glavnu skupštinu mora se sazvati najmanje 30 dana prije dana njezina održavanja
….

"Pokušaj je prvi korak ka neuspjehu." Homer Simpson Caveat emptor

New Report

Close