ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 01:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,10
45.409
248
182,00
183,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Izgleda da će se ova brana na asku srušit ko kula od karata [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Bash moram uzet jos 20 komada nadam se da ce trkeljati jos ovakve cijene do cetvrtka mada cisto sumnjam, moram se iskoprcati iz Belja i koncara ^_^ (s gubitcima na jednom i dobitcima na drugom), sve ce to lijepo ERNT pokriti sljedecih mjesec dana :).

Rusitelj vlade ^_^.

Pa vi svi meni zvučite kao da će Ericsson u sljedećih mjesec dana na 2.500 kuna. [smiley]

Mislim da se ne bi smjeli toliko zanositi…ovo je fundament i neka se ova dionica oporavlja jednim normalnim tokom…malo po malo…prema zasluzi.

Nikako ne bih htio napuhavanje i ispuhivanje balona zvanog Ericsson Nikola Tesla.

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

Ma nema nikakvog napuhavanja, ja ne vjerujem bash u TA kao neki (iz nekog iskljucivog razdoblja koliko sam skuzio ja pocetnik da se kod TA uzima neko zadnje odredjeno vremensko razdoblje i na temelju toga se racuna buduca cijena (a vidim da neki u svojim TA analizama uzimaju i razdoblje kad nije bilo krize zajedno s kriznim razdobljem, sto nema logike po meni), umjesto da se gleda na ovoj stabilnoj dionici razdoblje rasta u ovo vrijeme proslih godina s obzirom na visinu dividende i onako odokativno bi se gotovo mogo kladiti (nikad se ne kladim ako nisam siguran 100%) da ce cijena do pred FI iznositi 1950-2000 kuna), a FA je FA, ne vjerujem ni njoj bash previse iskljucivo zbog ovog naseg malog spekulativnog trzista ali u svakom slucaju bolje nego TA, a i kriza je, sve su dioice u principu podcijenjene, osim onih precijenjenih gdje je s obzirom na vecinom laznih vijesti koje nase vrle novine i novinarcici stavljaju porasle a ne vrijede toliko (hint SUNH [lol] INGR i slicne). Da vidmo tko ce biti tocniji JA ili TA . [proud]

Rusitelj vlade ^_^.

Da skratimo!

Do petka smo na 1700! [cool]

Da skratimo!

Riječi Vam se pozlatile, ali sumnjam…….Možda nakon Q1FI, ako bude dobar?

Da skratimo!

Skrbnički Zabe se iskrcava, prodao u zadnjih par dana skoro 2000 komada i štopa cijenu – kad se dotični ispuca potegnut će to gore, ima još skoro dva mjeseca do ex dividend day-a, a već se počelo naveliko ulazit unutra. Još dok se ekipa istovari krajem travnja na HT-u, bit će to ”klasika” kao i prošle godine.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Da skratimo!

Skrbnički Zabe se iskrcava, prodao u zadnjih par dana skoro 2000 komada i štopa cijenu – kad se dotični ispuca potegnut će to gore, ima još skoro dva mjeseca do ex dividend day-a, a već se počelo naveliko ulazit unutra. Još dok se ekipa istovari krajem travnja na HT-u, bit će to ”klasika” kao i prošle godine.
[/quote]
[thumbsup]

Da skratimo!

[/quote]
Slazem se,biti ce klasika kao i prosle godine,pricekati cu malo poslije dividende i kupiti ERNT po 1200 kn.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Da skratimo!

[/quote]
Slazem se,biti ce klasika kao i prosle godine,pricekati cu malo poslije dividende i kupiti ERNT po 1200 kn.
[/quote]

To je reć znanje [lol] [lol]

Slazem se i ja cu kupovati po 1450 kada ponovno bude bilo nakon dividend daya samo da bi zaradio koju kunu kada sredinom 9. mjeseca bude opet otislo gore, 1200 vise nikad nece biti osim ako se citavo trziste ponovno ne srusi i budemo u vecoj gabuli nego sada. Uostalom zasto ne zaraditi sada na dividendi, 1640 kuna je realno vrlo jeftino s obzirom na dividendu, cak i ako padne na 1480 poslije dividend daya realno mozes zaraditi, dakle kupis sada prodas prije dividend daya i poslije opet kupis, zarada 100% sigurna, samo ti drukaj prema dole, ali 1200 nece biti siguran sam 100% :=)

Rusitelj vlade ^_^.

ups njet dobro Huawei s HT testira LTE mrežu u Rijeci (Huawei ulazi u dvorište od Ere)

http://www.tportal.hr/scitech/tehno/119898/HT-i-Huawei-u-Rijeci-predstavili-LTE-testnu-mrezu.html

New Report

Close