Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,10 | 45.409 | 248 | 182,00 | 183,50 | 0,00% |
Do cijene od 1650 kn (uključivo) ima ukupno 1500 komada na asku. Ako to probijemo, nebo je granica [cool]
Do cijene od 1650 kn (uključivo) ima ukupno 1500 komada na asku. Ako to probijemo, nebo je granica [cool]
Meni:
Svaki dan jedan dobar zalogaj od 300 komada (kao što je bio ovoj danas) plus nešto grickalica.
I to je to! [rolleyes]
vidim da je zavladala euforija – ajd ćao, neću vam kvariti veselje
sretno i nemoj šta zamjerit [lol]
Realno je očekivati vrijednosti oko 1820 kuna do 14.05.2011. Također nije ralno da će se cijena zadržati na ovim razinama radi visokog odnosa dividende i cijena. Vrlo skoro očekujem nastavak rasta barem do navedene vrijednosti.
Nisam neki ekspert, ali vidim da je prosle godine rasla od kraja 3. mjeseca do kraja 4. mjeseca za nekih 270 kuna (1475-1745), ali tada je dividenda bila samo 120 kuna, prijasnjih godina mislim da je stagnacija bila samo 2 godine u razdoblju od 2006-2009, dok je poneka godina bila u ovom razdoblju povisena i za 600 kuna (2009 kad je bila puno manja dividenda ali ipak je bila kriza, nisam se interesirao bash previse kakvo je stanje s FI tada bilo). Mislim da bi ove godine realno za ocekivat da ce narasti za 350-400 kuna (ovo je moje pocetnicko razmisljanje, nemojte uzimati u obzir s tim jedinicama koje ce te mi dodijeliti ^_^), tako da bi 2000 kuna bilo fer, a ako i bude vise nije bitno jel ja cu tada izaci, naravno ako udjem po 1650 u ponedeljak [proud], za mene pocetnika 50-tak dionica ce biti ok, ipak su to nerizicne dionice, nista tu ne mogu spusiti ^_^.
Kada Gordana za otprilike mjesec dana objavi stanje ugovorenih poslova kladim se da će gotovo svi pisci također objaviti vijest kako su pravovremeno izašli [lol]
Kada Gordana za otprilike mjesec dana objavi stanje ugovorenih poslova kladim se da će gotovo svi pisci također objaviti vijest kako su pravovremeno izašli [lol]
Hehe ja sam tak i onak namjeravao uci 26.3. i izaci 26.4. bas se lijepo poklopilo :), sad mi je jasnije zasto se cijena nakon kraja 4. mjeseca stabilizirala a ne rasla ako je sredinom ili pred kraj 5. mjeseca bila skupstina. Ali primjetio sam ovih 2 mjeseca koliko sam na ovoj burzi da bez obzira dal je FI los ili dobar da cijena pada (BLJE kao "los" izvjestaj i kod HT-a dobar ali razocaravajuc za neke izvjestaj), tako da necu riskirati bash toliko, naravno sve zavisi od rasta cijene [cool].
A gdje su oni što su par stranica unazad pisali da se MORA nazad na 1500-1550 pa onda gore…
Da razmisle možda da je pametno i na 1650 uletit [wink]
Sljedeća stanica je vrlo vjerojatno na 1740,00 kn, a dalje ćemo vidjet…gornja linija kanala dotiće 2xxx,00 kn, nikad se nezna, ipak je ovo godina napretka i bogatstva po kineskom kalendaru [wink]
A gdje su oni što su par stranica unazad pisali da se MORA nazad na 1500-1550 pa onda gore…
Sa obzirom na dividendni prinos i to je prejeftino!? Ja sam očekivao prekrcavanje love iz HT-a u ERNT, ali se to izgleda dogodilo samo u manjim količinama onih prvih dana kad je objavljena dividenda za HT, koji je tada još bio preko 300 kn!? Čudno, što je, je!
Sa obzirom na dividendni prinos i to je prejeftino!? Ja sam očekivao prekrcavanje love iz HT-a u ERNT, ali se to izgleda dogodilo samo u manjim količinama onih prvih dana kad je objavljena dividenda za HT, koji je tada još bio preko 300 kn!? Čudno, što je, je!
[/quote]
Upravo isto sam i osobno očekivao, no eto i nije se baš dogodilo. Ali nema veze, ERNT nije dionica daily-trade-anja…to je fundament koji svaki ulagač mora i želi imati. [lol] [pray] (imam ja toga, pa molim i druge da me poslušaju) [lol]
Moja očekivanja su da će Ericsson do kraja godine biti na cca 2.300 kuna. (eto zapisao sam, sada samo moramo čekati kraj godine) [lol]
Posljednjih 60 dana TOP-10 je skoro dvostruko više prodavao nego kupovao.
prodavali – AZ OMF 2908 kom
– PBZ skrb. 131 kom
– trezor 144 kom
————————————-
PRODAJA UKUPNO: 3183 kom
kupovali – RAIFFEISEN OMF 1495 kom
– ZB skrb. 185 kom
———————————————-
KUPNJA UKUPNO: 1680 kom
Posljednjih 60 dana TOP-10 je skoro dvostruko više prodavao nego kupovao.
prodavali – AZ OMF 2908 kom
– PBZ skrb. 131 kom
– trezor 144 kom
————————————-
PRODAJA UKUPNO: 3183 kom
kupovali – RAIFFEISEN OMF 1495 kom
– ZB skrb. 185 kom
———————————————-
KUPNJA UKUPNO: 1680 kom
Kolega, ako ćete trgovat na osnovu promjena u Top10 nećete daleko dogurat…kako se je kretala cijena u tih posljednjih 60 dana? [rolleyes]
Nije vam još kasno za kupnju, jer ovdje svakim danom bude sve manje onih koji žele prodati i sve više onih koji žele unutra (uključujući i vas).