Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,05 | 41.736 | 228 | 181,50 | 183,50 | 0,00% |
Evo i ja cu biti natiskan na bidu od ponedeljka kad se rijesim nekih dionica (u plusu nadam se), valjda ce biti jos ovako jeftine ^_^. ako ne, budemo digli cijenu malo, neda se meni camiti i lipariti cijeli dan zbog par kuna razlike, u najgorem slucaju 11.80% dobiti za 3 mjeseca kad je isplata (valjda).
Nešto su se svi natiskali na bidu, 190 kuna dividende na ovu cijenu je gotovo 12% prinosa, a do dividend daya je nešto više od mjesec dana.
a mislim da jos nije objavljen dividend day , ili?
Dali se zna kad će Glavna skupština društva.
31.05.2011
http://www.ericsson.hr/investitori/kalendar.shtml
Nešto su se svi natiskali na bidu, 190 kuna dividende na ovu cijenu je gotovo 12% prinosa, a do dividend daya je nešto više od mjesec dana.
a mislim da jos nije objavljen dividend day , ili?
[/quote]
Nije,nije,,pa zato se i cijena drži na ovim razinama..
Po objavi dividend daya cijena kreće samo u jednom smjeru,a ovaj otpor na 1650 bit će pometen po meni u par dana..a onda new high ovisi o fondovima…
Realno je očekivati vrijednosti oko 1820 kuna do 14.05.2011. Također nije ralno da će se cijena zadržati na ovim razinama radi visokog odnosa dividende i cijena. Vrlo skoro očekujem nastavak rasta barem do navedene vrijednosti.
Prvo pričekajte Q1FI pa onda maštajte – sjetite se šoka prošlog proljeća kada je objavljen fijasko u Kazahstanu [embarass]
Prvo pričekajte Q1FI pa onda maštajte – sjetite se šoka prošlog proljeća kada je objavljen fijasko u Kazahstanu [embarass]
Ja se samo sjećam prošlog proljeća da sam od 25.03. do 25.04. zaradio nekih 18% na porastu cijene dionice i nisam bio u šoku zbog toga [rolleyes]
@vodoinst
"Podcjenjivanjem pozicija aktive dolazi do precjenjivanja rashoda obračunskog razdoblja,
a samim tim i do smanjenja financijskog rezultata. Tipični primjeri podcjenjivanja imovine
javljaju se u slučaju:
1. otpisa potraživanja
2. primjene ubrzanih stopa amortizacije
3. vrednovanja zaliha po nižim vrijednostima…"
Kolega ovo je tema ernt, a ne ingr. Malo ste se zabunili s tim Q1FI, vjerovatno se to odnosi na građevinu.
Pozdrav
Ja se samo sjećam prošlog proljeća da sam od 25.03. do 25.04. zaradio nekih 18% na porastu cijene dionice i nisam bio u šoku zbog toga [rolleyes]
[/quote]
Izgleda da se LAGANO KREĆE.
Nisam zbrajao koliko ih je ovaj progutao u komadu.
Ali Kolega zarada bi trebala biti veća nego lani! [cool]