Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 180,85 | 64.381 | 356 | 180,00 | 181,00 | -0,55% |
Ljekarne i liječnici ne samo da su se naradili, već su im GODINU DANA / 1 GODINU/ radili na ispravcima software–a , ispravljali suštinske probleme u radu, ukazivali na greške, upozoravali na korelacije podataka, dostavljali spiskove potrebnih radnji za povezivanje podataka, javljali svaku siticu potrebnu za rad , podatke, cijene, način rada specifičnih grupa proizvoda -tj. galenske i magistralne pripravke…
Radili su dvostruki posao uhodavanja- fakturiranja i slanja podataka e-mailom….
A vidi sad ovo…oni će ogroman novac koji su dobili i koji očekuju / sa zakašnjenjem/ podijeliti
dioničarima u ovoj krizi …..JEDINA KOMPANIJA do sada koja će isplatiti IZVANREDNU DIVIDENDU…
Pa, stvarno mrzim ovu državu.
I ja ne kužim što tebe ovdje muči ? To što nemaš ernt?
Tko bi im trebao pomagat u razvoju projekta nego hrvatski zdravstveni sustav ? Što je negativno u tome da je ova država koja se cijeli svoj vijek trudi da zagorča i oteža život svim poduzetnicima i gospodarstvenicima koji pokušavaju pošteno raditi i zarađivati jednom, pa i ovako neizravno, poduprla neki projekt. Što nije najbolja stvar koja se mogla dogoditi i za ernt i za hrv zdravstvo to što su u suradnji razvili sustav koji se danas prezentira po cijelom svijetu i na najboljem je putu da bude implementiran u zdravstvene sustave ostalih zemalja kao hrvatski proizvod.
Što nije pozitivno da u hrv postoji tvrtka koja ne zarađuje na bojanju tunela i asfaltiranju stotina km autocesta, već u miru i pošteno prodaje svoje znanje i tehnologiju. I ne samo da ih prodaje nego od tog jako dobro zarađuje. I što je najbitnije, vodi računa o svojim dioničarima
Ljekarne i liječnici ne samo da su se naradili, već su im GODINU DANA / 1 GODINU/ radili na ispravcima software–a , ispravljali suštinske probleme u radu, ukazivali na greške, upozoravali na korelacije podataka, dostavljali spiskove potrebnih radnji za povezivanje podataka, javljali svaku siticu potrebnu za rad , podatke, cijene, način rada specifičnih grupa proizvoda -tj. galenske i magistralne pripravke…
Radili su dvostruki posao uhodavanja- fakturiranja i slanja podataka e-mailom….
A vidi sad ovo…oni će ogroman novac koji su dobili i koji očekuju / sa zakašnjenjem/ podijeliti
dioničarima u ovoj krizi …..JEDINA KOMPANIJA do sada koja će isplatiti IZVANREDNU DIVIDENDU…
Pa, stvarno mrzim ovu državu.
I ja ne kužim što tebe ovdje muči ? To što nemaš ernt?
Tko bi im trebao pomagat u razvoju projekta nego hrvatski zdravstveni sustav ? Što je negativno u tome da je ova država koja se cijeli svoj vijek trudi da zagorča i oteža život svim poduzetnicima i gospodarstvenicima koji pokušavaju pošteno raditi i zarađivati jednom, pa i ovako neizravno, poduprla neki projekt. Što nije najbolja stvar koja se mogla dogoditi i za ernt i za hrv zdravstvo to što su u suradnji razvili sustav koji se danas prezentira po cijelom svijetu i na najboljem je putu da bude implementiran u zdravstvene sustave ostalih zemalja kao hrvatski proizvod.
Što nije pozitivno da u hrv postoji tvrtka koja ne zarađuje na bojanju tunela i asfaltiranju stotina km autocesta, već u miru i pošteno prodaje svoje znanje i tehnologiju. I ne samo da ih prodaje nego od tog jako dobro zarađuje. I što je najbitnije, vodi računa o svojim dioničarima
[/quote]
Slažem se!! 😉
Dokle god i jednu dionicu ERNT drži neki hrvatski građanin, to je ipak i Hrvatska firma barem jednim dijelom, a lijepo je da hrvatske firme zarađuju i na neke ovakve načine.
Meni se ERNT kao firma baš sviđa, iako nisam dioničar.
… nema mačke pa miševi kolo vode… pozz
Ma kakvi miševi…vidiš da sira ima kolko hoćeš na 1640…a miševi to pomalo grickaju,a poslije će plakat kad im za par dana to padne na 1500…kolko i realno negdje vrijedi…
Ovo je čisto izvlačenje novca iz firme jer očito nemaju ideju za neko širenje i ulaganje…
U narednim godinama mislim da ova firma neće zarađivat više od 100-150 kn po dionici,što onda opravdava maksimalnu cijenu od 1500 kn…a sve više je previše..
Btv.došla mi neka lova za dokup još jedno 100 kom pa malo možda i drukam…al hebi ga …nadam se da će fondovi to ovih dana malo srušit da podebljam količinu…
Najte mi zamerit… [smiley]
Ma kakvi miševi…vidiš da sira ima kolko hoćeš na 1640…a miševi to pomalo grickaju,a poslije će plakat kad im za par dana to padne na 1500…kolko i realno negdje vrijedi…
Ovo je čisto izvlačenje novca iz firme jer očito nemaju ideju za neko širenje i ulaganje…
U narednim godinama mislim da ova firma neće zarađivat više od 100-150 kn po dionici,što onda opravdava maksimalnu cijenu od 1500 kn…a sve više je previše..
Btv.došla mi neka lova za dokup još jedno 100 kom pa malo možda i drukam…al hebi ga …nadam se da će fondovi to ovih dana malo srušit da podebljam količinu…
Najte mi zamerit… [smiley]
[/quote]
…. da ispravim … nisam mislio na domaće mačke ( makar bile i perzijske ) nega na ove frankfurtske oli londonske … pozz
jeli zan tko kada je dividend day?
Pred kraj trgovanja ste mogli vidjeti sta znaci kad veliki makne/maknu svoje naloge.
Zamislite sta ce tek biti nakon dividende?
Nikada nisam ovo napisao,ali sad je primjereno- jao sto ce biti plača. Samo me zanima koja je sljedeca dionica za šišanje.
JOTUN, to što prodaju pamet umjesto jabuka, krumpira…ne daje im za pravo- da PREVISOKIM
cijenama , namagarče građane Hrvatske, koji su porezni obveznici i korisnici Proračuna !
A to što je mali dio građana vlasnik njihovih dionica , i što im paše da se podijele u profitu , nastalom
iz previsokih cijene iz UGOVORENOG POSLA , kojeg je ugovarao netko koga boli briga da li
plaća 100 ili 159, jer nije njegov novac- to je predmet moje kritike..
Gospođo Miami, it’s all just business, dakle nemojte mi molim vas tu moralizirati o tome što jest a što nije pošteno i što su to previsoke cijene. Bitno je da se radi po zakonu. Ako zakon ne valja, neka ga mijenjaju, to nije naš problem. Uostalom ovo je kompanija koja 2/3 svojih poslova ostvaruje vani, dakle ovi ugovori s HZZO-om neće ni podići ni uništiti kompaniju.