Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ERNT | 183,85 | 15.076 | 82 | 182,50 | 184,00 | 1,10% |
kad su počele špekulacije o dividendi, cijena je bila ispod 1400 kn, tako da je ovim rastom na preko 1600 kn dividenda već debelo uračunata u cijenu dionice i premašena, zato cijena mora nazad na cca 1530-1550 kn
ja sam danas prodao na oko 1595 kn iz razloga koji sam naveo, sretno ostalima
U pravu si inverter,
Dividenda je već bila uračunata u cjenu dionice i to na 1500.
Sad se iskrcavaju oni koji su kupovali na 1300 i koji su imali informaciju o dividendi.(to je hr burza)
Ovi mali neiskusni dijoničari platiti će vrlo brzo školu uletanja na "dobre" vijesti.
ja mislim da dividenda neće biti iznad 50kn, pa i to bi bilo previše s obzirom na dobit. I dobro Maršal kaže u 2i pol mjeseca dionica je rasla 25%, vi ju dignite još 15% i imat će te potop nakon odluke o dividendi
Na burzi ponekad je bolje ne misliti
čestitke dioničarima, ja je prodao još prije prošle dividende po 1540 koji peh, uplašilo me pad dobiti i zarada koju će imati, a nisam računao na zadržanu dobit, peh
koliko vidim na brzaka, tromjesečje na razini prošle godine. ništa posebno što b opravdalo ovo pumpanje cijene na 1600 kn [yawn]
Hm, neznam što reći o investitorima na ovom tržištu ? zar ni dividenda od 10 % na cijenu od 1900 kn nije privlačna ? Ovo je dionica za dugoročne i skromne investitore.
"znalci" me nakitili jedinicama dok sam iznio argumente za ovaj potez uprave a sebe ocijenili sa stotkama [lol] http://www.poslovni.hr/forum/ernt-ericsson-nikola-tesla-dd-673-pg244.aspx
Odličan prinos na sadašnju cijenu. Koliko znam imaju poprilično ugovorenih poslova za sljedeću dvije godine.
"znalci" me nakitili jedinicama dok sam iznio argumente za ovaj potez uprave a sebe ocijenili sa stotkama [lol] http://www.poslovni.hr/forum/ernt-ericsson-nikola-tesla-dd-673-pg244.aspx
evo ti 100 od mene jer ih toliko i imam….
da ih imam 500 dao bih ti… zna se
”do penzije s njima ko ih ima”
baba brblja uzivo, gleda li netko, meni se ne da slusati, rado bih procitao sazetak ili cu cekati pisano izvjesce
ako nisam bio jasan u stvari zelio sam reci da:
hvala gdji Gordani Kovacevic na kvalitetno iznesenom izvjescu i velikodusnoj dividendi [kiss]
Ovo je jako bitan podatak:
”neto dobit bez otpisa potraživanja ostvarena u iznosu od 150,5 milijuna kuna”
…i red je bio da se ispričaš… [proud]