ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ERNT (Ericsson Nikola Tesla d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ERNT
183,85
15.076
82
182,50
184,00
1,10%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kad su počele špekulacije o dividendi, cijena je bila ispod 1400 kn, tako da je ovim rastom na preko 1600 kn dividenda već debelo uračunata u cijenu dionice i premašena, zato cijena mora nazad na cca 1530-1550 kn
ja sam danas prodao na oko 1595 kn iz razloga koji sam naveo, sretno ostalima

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

U pravu si inverter,
Dividenda je već bila uračunata u cjenu dionice i to na 1500.
Sad se iskrcavaju oni koji su kupovali na 1300 i koji su imali informaciju o dividendi.(to je hr burza)
Ovi mali neiskusni dijoničari platiti će vrlo brzo školu uletanja na "dobre" vijesti.

ja mislim da dividenda neće biti iznad 50kn, pa i to bi bilo previše s obzirom na dobit. I dobro Maršal kaže u 2i pol mjeseca dionica je rasla 25%, vi ju dignite još 15% i imat će te potop nakon odluke o dividendi

Na burzi ponekad je bolje ne misliti

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Rezultati-poslovanja/Dobit-ENT-a-tresnula-na-24-milijuna-kuna-dividenda-190-kuna

čestitke dioničarima, ja je prodao još prije prošle dividende po 1540 koji peh, uplašilo me pad dobiti i zarada koju će imati, a nisam računao na zadržanu dobit, peh

koliko vidim na brzaka, tromjesečje na razini prošle godine. ništa posebno što b opravdalo ovo pumpanje cijene na 1600 kn [yawn]

Hm, neznam što reći o investitorima na ovom tržištu ? zar ni dividenda od 10 % na cijenu od 1900 kn nije privlačna ? Ovo je dionica za dugoročne i skromne investitore.

obožavam strvine-posebno ovce

"znalci" me nakitili jedinicama dok sam iznio argumente za ovaj potez uprave a sebe ocijenili sa stotkama [lol] http://www.poslovni.hr/forum/ernt-ericsson-nikola-tesla-dd-673-pg244.aspx

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Odličan prinos na sadašnju cijenu. Koliko znam imaju poprilično ugovorenih poslova za sljedeću dvije godine.

"znalci" me nakitili jedinicama dok sam iznio argumente za ovaj potez uprave a sebe ocijenili sa stotkama [lol] http://www.poslovni.hr/forum/ernt-ericsson-nikola-tesla-dd-673-pg244.aspx

evo ti 100 od mene jer ih toliko i imam….
da ih imam 500 dao bih ti… zna se
”do penzije s njima ko ih ima”

baba brblja uzivo, gleda li netko, meni se ne da slusati, rado bih procitao sazetak ili cu cekati pisano izvjesce

ako nisam bio jasan u stvari zelio sam reci da:
hvala gdji Gordani Kovacevic na kvalitetno iznesenom izvjescu i velikodusnoj dividendi [kiss]

Ovo je jako bitan podatak:

”neto dobit bez otpisa potraživanja ostvarena u iznosu od 150,5 milijuna kuna”

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

@drevil

…i red je bio da se ispričaš… [proud]

New Report

Close